Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία εκμεταλλεύτηκαν τις συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, για να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων το ζευγάρι βρίσκεται συνέχεια σε απόσταση.

Κρυφές διακοπές

Οι δυο τους λοιπόν, πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα μαζί, καθώς λόγω των κρουσμάτων κοροναϊο και μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκε το νέο έτος στην αγκαλιά του συντρόφου της, με τον οποίο μετά την επανασύνδεσή τους το φθινόπωρο του 2020 διανύουν την καλύτερη φάση τους.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube παίζοντας «Θάρρος ή Αλήθεια» και δεν δίστασε να εκφράσει τον έρωτά της για τον διεθνή ποδοσφαιριστή με τον οποίο βρίσκονται σε σχέση τα τελευταία χρόνια.

«Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη»

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…

Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» εξομολογήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια.