Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ζει η Lady Gaga. Η τραγουδίστρια, που πλέον ασχολείται και με την υποκριτική, είναι υποψήφια στα SAG Awards για την ερμηνεία της ως Patrizia Reggiani, στο House of Gucci.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην κατηγορία για βραβείο Εξαιρετικής Ερμηνείας από Γυναίκα Ηθοποιό Πρωταγωνιστικού Ρόλου, μαζί με τις Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye), Olivia Colman (The Lost Daughter), Jennifer Hudson (Respect) και Nicole Kidman (Being the Ricardos).

Σε ανάρτηση που έκανε στα social media εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της ευχαρίστησε άπαντες γι΄αυτή την τιμή.

Έγραψε χαρακτηριστικά

«Είμαι πολύ ευγνώμων που προτάθηκα για την καλύτερη ηθοποιό από τα @sagawards για την ερμηνεία μου στο House of Gucci.

Ονειρευόμουν από καιρό να γίνω ηθοποιός και σπούδαζα από μικρή γιατί ήμουν παθιασμένη και αφοσιωμένη στην αφήγηση μέσω της τέχνης.

Η αναγνώριση από τους συναδέλφους μου ηθοποιούς αγγίζει την καρδιά μου και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα συμπεριληφθώ σε αυτήν την καλλιτεχνική κοινότητα γενναίων ευφάνταστων ανθρώπων.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια σε όλους τους άλλους υποψηφίους καθώς και σε όλους τους ερμηνευτές σε ταινίες φέτος — είστε όλοι δώρα στον κόσμο και νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι στην παρέα σας.

Νιώθω πολύ συγκινημένη, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Η ανάρτησή της