Νέα βίντεο από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Το αποκλειστικό και αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει σήμερα το MEGA στη δημοσιότητα, έχει καταγραφεί από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής και δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληψη για τον επιχειρηματία.

Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, καταγράφουν την στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή χάνει την πορεία του ξαφνικά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο όχημα ανάμεσα.

Επιπλέον, δε φαίνεται η Ferrari να εμπλέκεται σε «κόντρα» με άλλο όχημα.

Δεν υπήρχε κάποιο «εμπόδιο» που να δικαιολογούσε ελιγμό

Φαίνεται επίσης πως στο σημείο δεν υπήρχε ούτε πεζός που θα δικαιολογούσε έναν ελιγμό της Ferrari αλλά ούτε και κάποιο ζώο.

Καταρρίπτονται λοιπόν οι ισχυρισμοί πως ο Τζώρτζης Μονογυιός ίσως να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσπαθώντας να αποφύγει κάτι ή κάποιον που μπήκε στην πορεία του.

Αντίθετα, όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή και για άγνωστη αιτία, φεύγει από τον δρόμο και προσκρούει στα δέντρα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τυλίγεται στις φλόγες.

Περισσότερα σε λίγο…
Ακολουθήστε το στο Google News