Τον χρόνο πίσω γύρισε στη σημερινή (18/1) εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο και στην αγωνία που είχε για το πώς θα το εκλάβουν τα παιδιά της

Παράλληλα, σημείωσε πως δεν θέλει να προβάλλεται η προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο.

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά», είπε και πρόσθεσε:

«Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω “εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά”. Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πώς να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών».

«Ο καθένας κρίνει για τη δική του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του», κατέληξε.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε on air