Ολοκληρώνονται από μέρα σε μέρα τα γυρίσματα της νέας σειράς «Ο Δάσκαλος» που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο 45χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιμελείται τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τους τελευταίους έξι μήνες σε Κέρκυρα, Παξούς και Αθήνα και η ομάδα ηθοποιών που απαρτίζει τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι πραγματική dream team.

Δώδεκα χρόνια μετά την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «4», ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι έτοιμος να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στην ελληνική μυθοπλασία. Αν σας έχουν λείψει οι σχεδόν χορογραφημένες δραματικές σκηνές που δημιουργεί για να περιγράψει τα αδιέξοδα των ηρώων του, και ακόμα, οι απόλυτα άψογες εικόνες του που ντύνονται πάντα με τις καλύτερες μουσικές και μένουν για καιρό χαραγμένες στη μνήμη μας, δεν μπορεί παρά να κάνετε λίγη υπομονή για την επιστροφή του, σύμφωνα με το okmag.gr

Τα γυρίσματα για τον «Δάσκαλο» ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο στην Αθήνα και συνεχίστηκαν από τον Σεπτέμβρη για περίπου δύο μήνες στους Παξούς. Το νησί το οποίο είναι συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια του ηθοποιού. Δεν θα ήταν λάθος λοιπόν να υποθέσουμε, πως όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα μέσα από το Instagram του, έτσι και μέσα από τις εικόνες της νέας του σειράς θα μας μυήσει σε όλα τα αγαπημένα του σημεία, αναδεικνύοντας τις πιο όμορφες γωνιές του. Τα πρώτα εννέα επεισόδια της σειράς θα έχουν τελειώσει με το πέρας του Ιανουαρίου.

Ήδη, ο ένας μετά των άλλον, οι πρωταγωνιστές ολοκληρώνουν τα γυρίσματά τους και αναμένουν για το αποτέλεσμα, μαζί με εμάς. Μια ακόμα backstage φωτογραφία από αυτές που έχουμε απολαύσει όλο το διάστημα ήρθε μέσα από τα προφίλ των νεαρών πρωταγωνιστών του «Δάσκαλου», Ορέστη Χαλκιά και Γιώργου Μπένου, οι οποίοι ποζάρουν με ενθουσιασμό μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε μια selfie.

Ακολουθήστε το στο Google News