Στην επικαιρότητα παραμένει το θέμα του revenge porn της Ιωάννας Τούνη.

Η influencer τις προηγούμενες ημέρες κατονόμασε τον άνδρα που, όπως ισχυρίζεται, διέρρευσε το ροζ βίντεό της στο διαδίκτυο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του εκείνος κινήθηκε νομικά εναντίον της, καταθέτοντας δύο μηνύσεις εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το πρωί της Πέμπτης (20/1) έγινε γνωστό ότι η επιχειρηματίας απάντησε με τον ίδιο τρόπο.

Τι έκανε;

Κατέθεσε με τη σειρά της νέα μήνυση στον Μ.Κ. Ο ένας εκ των δυο δικηγόρων της, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε στην «Super Κατερίνα» και ανέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

«Καταθέσαμε σήμερα μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και για όποιο άλλο αδίκημα κρίνει ο εισαγγελέας από τα γεγονότα που αναφέρουμε στη δήλωσή μας. Αυτό που είναι ξεκάθαρο και πρέπει να πούμε και να τονίσουμε ακόμη μια φορά είναι ότι η κυρία Τούνη δε γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν. Το θύμα είναι ξεκάθαρα η κυρία Τούνη. Είναι δικαίωμα του θύματος να βγει και να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει αυτό έτοιμο.

Το ότι κάποιοι θέλουν να συνδέσουν την υπόθεσή της με αυτή της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο 35χρονος είχε και γνώση και πρόθεση για να γίνει η συγκεκριμένη πράξη. Όποιος έχει δει το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε τη γνώση ότι αυτός που είχε το βίντεο τον κατέγραφε, χαμογελούσε, υπήρχε φλας. Είναι ξεκάθαρο. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν και μάρτυρες.

Η κυρία Τούνη όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βρει μάρτυρες που έχουν κατονομαστεί στη μήνυσή μας και θα κληθούν το επόμενο διάστημα να καταθέσουν. ‘Εχουμε μάρτυρες που θα καταθέσουν ότι ο 35χρονος έδειχνε και έστελνε το βίντεο από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε χαρακτηριστικά.