Η Ιωάννα Τούνη συγκλόνισε το κοινό μιλώντας πρώτη φορά για τον πατέρα της.

Η καλλονή influencer μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την ζωή της και την παιδική της ηλικίας.

«Δεν ξέρω πως θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς. Ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή αλλά τις στιγμές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός», εξομολογείται η Ιωάννα Τούνη και συνεχίζε: «Ήταν ένας μπαμπάς που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει. Ακόμα και να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην υποστηρίζεις κανένα με κανέναν τρόπο αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου από το πώς να μασάει την τσίχλα της ή τι θα φορέσει ή μέχρι το οτιδήποτε».

Ο μπαμπάς της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια. Η ίδια με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται ότι όταν πέθανε ένιωσε θυμό γιατί δεν πήρε ποτέ αυτό που αποζητούσε, να της πει ότι δεν ήταν σωστός μαζί της και δεν της στάθηκε. «Όταν έφυγε θύμωσα γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα να μου πει τη “συγγνώμη” που περίμενα ποτέ. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου».

«Χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου η οποία είναι μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα -και συνεχίζει να είναι. Με έκανε στα 40 της. Ήταν μια γυναίκα από χωριό οπότε η κατακραυγή του χωριού για μια γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να υπάρχει αρραβώνας ή γάμος είναι κάτι πού μεγάλο. Εκείνη την εποχή πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μια γυναίκα για να πει “εγώ μόνη μου θα έχω ένα παιδί”. Είμαι πολύ περήφανη για τη μαμά μου» ανέφερε η ίδια.