Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάϊ.

Τι είπε για το love story του και το… πρώτο φιλί;

«Με τον Χρήστο Σαντικάϊ δεν υπήρχε πρώτο επίσημο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως το love story. Δεν θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η φιλία ούτε η παρέα. Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας το κρατήσαμε κρυφό μια εβδομάδα», σημείωσε για τη γνωριμία της με τον μουσικό και πρόσθεσε:

«Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από έξοδο σε κλαμπ και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί. Ψήναμε στο σπίτι μου και εγώ με τον Χρήστο, χωρίς να μιλάμε, καταλήξαμε με μια σακούλα πατατάκια να τη βουτάμε στο τζατζίκι. Ο Χρήστος μου είπε τότε «το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;» και του απάντησα «ναι!»».

«Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια», κατέληξε.