ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ αποκαλύπτουν:

Ποιος είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο δεύτερος τόμος της βιογραφίας-αποκάλυψη του ανθρώπου που κινεί τα νήματα, γεωστρατηγικά, ενεργειακά και όχι μόνο, από τη Μόσχα.

-Ολα όσα κρύβονται πίσω από το παγερό προσωπείο, στην καρδιά του Κρεμλίνου.

-Ολόκληρη η διαδρομή του από τα παιδικά χρόνια στο Λένινγκραντ, µέχρι την ένταξη στην KGB, τη δράση του στην Ανατολική Γερμανία και την απόλυτη κυριαρχία στο Κρεµλίνο.

-Μία εις βάθος έρευνα, αναγκαία για την κατανόηση του φαινομένου «Πούτιν» και της νέας Ρωσίας. Αυτή θα μας βοηθήσει στην αποκωδικοποίηση των γεγονότων στην περιοχή μας.

Η διαδρομή του Πούτιν

Σε αυτή τη συγκλονιστική αφήγηση της ανόδου του Πούτιν στην εξουσία, ο Steven Lee Myers αφηγείται τη διαδροµή του Πούτιν. Από την παιδική του ηλικία στο φτωχικό στο Λένινγκραντ µέχρι την ένταξή του στις τάξεις της KGB και τη σταδιακή  παγίωση της κυριαρχίας του στο Κρεµλίνο.

Καθώς ο κόσµος αγωνίζεται να αντιµετωπίσει µια τολµηρή Ρωσία, η κατανόηση του τροµερού και φιλόδοξου Βλαντίµιρ Πούτιν δεν ήταν ποτέ πιο αναγκαία. Από τη µία πλευρά, οι πολλές εσωτερικές µεταρρυθµίσεις του Πούτιν.  Από την άλλη, ο Πούτιν έχει προχωρήσει σε έναν νέο αυταρχισµό. Στην άγρια ​​καταστολή της διαφωνίας και πρόσφατα στη δυναµική παρουσία τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά, σε περιοχές όπως η Κριµαία και η Μέση Ανατολή.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα συγκλονιστικό επίτευγµα. Μια εις βάθος έρευνα και βιογραφία ενός από τους σηµαντικότερους παγκόσµιους ηγέτες της πρόσφατης ιστορίας. Ενός ανθρώπου του οποίου η ανηλεής κυριαρχία είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το  µέλλον της Ρωσίας.

Ακόμη

«1922, Πώς χάσαμε τη Σμύρνη»

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα σπάνιες επιστολές φωτίζουν τα πιο σκοτεινά σημεία της Μικρασιατικής Εκστρατείας και απαντούν στο κρίσιμο ερώτημα: Πώς και γιατί φτάσαμε στην Καταστροφή.

Ενα ιστορικό ντοκουμέντο με άγνωστα και ταυτόχρονα αποκαλυπτικά έγγραφα από την αλληλογραφία του ανθρώπου που σημάδεψε τη νεότερη ελληνική ιστορία: Του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Αγνωστα κείμενα της αλληλογραφίας του Ελευθέριου Βενιζέλου, που δημοσιεύτηκαν στα «Αθηναϊκά Νέα» το 1936.

Δεν υπάρχει πιο βασανιστικό, πικρό μα και σύνθετο ερώτημα στην ελληνική ιστορία από το πώς και γιατί φθάσαμε στη Μικρασιατική Καταστροφή − ερώτημα που η απάντησή του να απαιτεί πιο δομική σύνθεση, ουσιαστικά την επιτομή, τόσο των παθογενειών της ελληνικής πολιτικής ζωής όσο, κυρίως, και της ουσίας που καθορίζει τη διαχρονική διεθνή ισορροπία της Ελλάδας. Σε αυτό το ερώτημα επιχειρεί να απαντήσει, λίγα μόλις χρόνια μετά τα γεγονότα του 1922, κατά τη 14η επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής, το 1936, η αποκαλυπτική σειρά δημοσιευμάτων των «Αθηναϊκών Νέων», «επί τη βάσει αγνώστων εγγράφων», που παρουσιάζονται ξανά και για πρώτη φορά σήμερα στο σύνολό τους, έπειτα από 100 χρόνια.

Τα κείμενα αυτά έχουν τεράστια ιστορική σημασία, καθώς γράφονται σε μια εποχή κατά την οποία τα γεγονότα είναι ακόμα νωπά, την ώρα που βρίσκεται ακόμη εν ζωή η γενιά που τα βίωσε. Ετσι, όσα περιλαμβάνονται σε αυτά αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα για τον σημερινό αναγνώστη, ο οποίος έρχεται σε άμεση επαφή, με τη Μικρασιατική Εκστρατεία και την Καταστροφή όπως τις κατέγραψε πρακτικά η ίδια η εποχή τους και όχι η εκ των υστέρων αποτύπωση και έρευνα.

Και μαζί όπως πάντα το

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Γιάννης Πάριος

«Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν».

Ο καταξιωμένος έλληνας καλλιτέχνης σε μία άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση λίγο πριν την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το MEGA».

Πρώτη φορά στη σκηνή με τον Good job Nicky.

«Ο γιος μου είναι σπουδαίος».

-Μαρία Μπακοδήμου – Δημήτρης Αργυρόπουλος

Σχέση ζωής

-Νότης Χριστοδούλου

«Η μητέρα μου δεν μπόρεσε να αποδεχθεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος».

-Αλέξης Παππάς

Βραδινό ραντεβού με την κύπρια φιναλίστ του «The Bachelor».

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Πούτιν, τόμος B΄»: €1,10 και «Πώς χάσαμε τη Σμύρνη»: €0,80)