Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και εκείνη απάντησε στα ερωτήματα που αφορούν στο μέλλον της καθημερινής εκπομπής της στον ΣΚΑΪ «Love it».

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας για την τρέχουσα σεζόν δήλωσε: «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω. Προς Θεού. Η σεζόν είναι ακόμα στα καλύτερά της. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να σκεφτόμαστε το μέλλον. Είναι όλα καλά και από εκεί και πέρα θα φανεί. Περνάμε πολύ όμορφα. Είναι μία ομαλή περίοδος, με τις δυσκολίες της με τα όλα της αλλά περνάμε καλά».

Σχετικά με το αν θα την ενδιέφερε να βρίσκεται στην πρωινή ζώνη και την επόμενη σεζόν, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Η πρωινή ζώνη είναι μία ζώνη που αγαπώ πολύ. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη τουλάχιστον στην Αθήνα για μπορώ να ξέρω. Όταν κάτι με τσιγκλίσει και δω ότι είναι ενδιαφέρον, ασφαλώς θα το εξετάσω».

Όσον αφορά στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις για τη νέα σεζόν, η ίδια απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση: «Είναι κάτι που δε μπορώ να απαντήσω σε κανέναν, ούτε στους πολύ κοντινούς μου ακόμα κι αν ίσχυε. Όπως όλοι, τη σωστή στιγμή θα αποφασίσουμε».

Δείτε το βίντεο: