Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος γιορτάζει τα πέντε χρόνια από την παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο. Ενα project παγκόσμιας ακτινοβολίας στον χώρο του πολιτισμού που φέρει τη σφραγίδα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Το Ιδρυμα ανέλαβε την ανέγερση του ΚΠΙΣΝ το οποίο στις 23 Φεβρουαρίου 2017 παρέδωσε άκρως εντυπωσιακό, λειτουργικό, υπερσύγχρονο στο ελληνικό κράτος.

Το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί ως γνωστό την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας. Το BHMAGAZINO φωτογράφησε και μίλησε αποκλειστικά με ταλαντούχους ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν σε παραστάσεις, εκδηλώσεις, συναυλίες, στα ξεχωριστά δρώμενα του Κέντρου. Εκεί όπου «πέρασαν» κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες της όπερας, του μπαλέτου, της σκηνοθεσίας, αλλά και σπουδαίοι συγγραφείς, ποιητές, εικαστικοί.

Το BHMAGAZINO σας ταξιδεύει όπως κάθε Κυριακή σε κόσμους μαγικούς, με θέματα που έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό, τα εικαστικά δρώμενα, την οικονομία, την πολιτική, το βιβλίο, τη μόδα, σας γνωρίζει ξεχωριστούς προορισμούς. Ξεφυλλίστε και αυτή την εβδομάδα το υπέροχο BHMAGAZINO.