Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00;

Όλα δείχνουν ότι το μωρό της Βασιλικής θα γεννηθεί πολύ πρόωρα και ο Φίλιππος με τη Χάιδω και τον Λυκούργο τη μεταφέρουν αμέσως σε κλινική στην Καλαμάτα.

Ο Αλέξης και η Μαργαρίτα, παρακολουθούν άναυδοι τον Νικήτα να τους εξηγεί πού είναι μπλεγμένος ο Θεοδόσης και γιατί αναγκάστηκε να εξαφανιστεί. Οι αλήθειες που ακούν για εκείνον δεν τους αρέσουν καθόλου. Ο Αλέξης είναι πολύ συγκινημένος που επιτέλους γνωρίζει τον αδελφό του, αλλά ο Νικήτας φαίνεται πως έχει διαφορετικό χαρακτήρα και είναι ψυχρός απέναντί του. Παρόλα αυτά, ο Νικήτας αποφασίζει να μείνει λίγες ημέρες στη Μάνη και να φιλοξενηθεί στο σπίτι του.

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Ανέστη και τον Δημήτρη, καθώς ο Κωνσταντίνος έχει μάθει για τη ληστεία που έκαναν και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, η Αθηνά και ο Ιάκωβος ζουν το δικό τους αδιέξοδο, καθώς τα συναισθήματά τους φουντώνουν. Τελικά, οι αντιστάσεις τους δεν θα αποδειχθούν τόσο ισχυρές…

Δείτε το τρέιλερ

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΙΣ 21:00

#GiTisElias