Η Κόρτνεϊ Κοξ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει μεταξύ άλλων και για την γήρανση.

Η Μόνικα από τα Φιλαράκια εξήγησε ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι μεγαλώνει και πλησιάζει ήδη τα 60.

Παρόλα αυτά έχει μετανιώσει για επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της.

«Θεέ μου, είναι τόσο δύσκολο να το ακούσεις ή να το πεις, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι πιο προσγειωμένη, έχω μάθει τόσα πολλά στη ζωή μου όπως τι να απολαμβάνω και τι να αφήνω πίσω μου».

Η πρωταγωνίστρια από τα Φιλαράκια μίλησε στο περιοδικό «Style» των Sunday Times κι εξήγησε πως νιώθει πιο ισορροπημένη από ποτέ, έχοντας μάθει πoλλά και ούσα «χορτασμένη» από τη ζωή της, και πως νιώθει ακόμα πολύ νέα.

«Είμαι νέα ακόμα, έχω πολλούς φίλους που είναι 30 ετών και δεν σκέφτομαι καν τη διαφορά μας. Νιώθω ότι είμαστε στην ίδια ηλικία, δεν υπάρχει χάσμα», δήλωσε.

Όσο συμφιλιωμένη κι αν δηλώνει με την ηλικία της πάντως, έχει επέμβει σημαντικά στην εικόνα της. Όπως αναφέρει όμως, σήμερα, έχει μετανιώσει για όσα έκανε στο πρόσωπό της.

«Υπάρχει μία περίοδος που κοιτιέσαι στον καθρέφτη και βλέπεις ότι αλλάζεις κι είσαι μεγαλύτερη. Προσπάθησα λοιπόν, για χρόνια να κυνηγήσω την εικόνα μου. Όμως, συνειδητοποίησα ότι με τις ενέσεις που έκανα, φαίνομαι ακόμα πιο περίεργη», δήλωσε η Κοξ. Μάλιστα, τόνισε πως αν γύριζε πίσω τον χρόνο, δεν θα έκανε την παραμικρή επέμβαση.