Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος REC, Ξένια, κατάγεται από την Ουκρανία, περιέγραψε στο «MEGA Καλημέρα», το δράμα του πολέμου που ζουν συγγενείς και φίλοι της στην εμπόλεμη ζώνη.

Η τραγουδίστρια μίλησε συγκινημένη στο «MEGA Καλημέρα» για τις ώρες αγωνίες των συγγενών της στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας.

«Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ δύσκολες, είμαι από το Ντόνετσκ, είναι όλη η οκγένειά μου εκεί, ζουν καθημερινά στον κίνδυνο. Υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία, συνέχεια γίνεται βομβαρδισμός και ο μπαμπάς μου ό9ταν μπορεί μου στέλνει μήνυμα να μου πει πώς είναι. Από το 2014 ζούμε στον πόλεμο, οι συγγενείς μου προσπαθούν ωστόσο να με ηρεμήσουν», ανέφερε αρχικά η Ξένια στο «MEGA Καλημέρα».

«Οι φωνές τους τρέμουν, η μητέρα μου είναι άρρωστη και με ρωτάει «τί θα κάνω εάν δεν έχω φάρμακα; Δε μπορούν να φύγουν, δεν μπορώ να κάνω τίποτα να τους βοηθήσω», δήλωσε η τραγουδίστρια, ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Το χειρότερο είναι ότι ζουν με αυτό και το αντιμετωπίζουν σαν μία συνήθεια. Οι άνθρωποί μου δεν θέλουν να φύγουν από εκεί. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό, συμβαίνει εδώ και 8 χρόνια», συμπλήρωσε η Ξένια.

«Τα ματάκια των παιδιών δεν πρέπει να βλέπουν τέτοιες εικόνες, τρέμω για το εάν θα ξαναμιλήσω στους γονείς και τους συγγενείς μου», κατέληξε λέγοντας εμφανώς συγκινημένη η τραγουδίστρια.