Οι Απόκριες, η πιο fun εποχή του χρόνου είναι εδώ και φέτος έχεις κάθε λόγο να θες να το ρίξεις έξω. Τα αποκριάτικα πάρτι λοιπόν επιστρέφουν στις ζωές μας κι εσύ θα είσαι σε θέση να χαρίσεις μια αξέχαστη βραδιά σε φίλους και συγγενείς. Σε πρώτη φάση εξασφάλισε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους, με χρήση μάσκας (τη… σηκώνουν οι ίδιες οι Απόκριες άλλωστε), επαρκή εξαερισμό και self-tests για να έχουν όλοι οι καλεσμένοι σου το κεφάλι τους ήσυχο. Από εκεί και πέρα, τα πάντα είναι θέμα ατμόσφαιρας και γι’ αυτό θα χρειαστείς τον κατάλληλο εξοπλισμό, τουτέστιν ένα ισχυρό ηχείο σαν κι αυτά που βρήκαμε και σου προτείνουμε ευθύς αμέσως!

Sony High Power Audio System GTK-XB72

Το Sony GTK-XB72 είναι ό,τι χρειάζεται το πάρτι σου για να μείνει αξέχαστο. Ένα ηχείο με πολύχρωμο φωτισμό LED και εκπληκτική ποιότητα ήχου, ενσωματώνει τεχνολογίες Extra Bass και Live Sound χάρη στις οποίες θα δημιουργήσει ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα με τρισδιάστατο ήχο (τα ηχεία υπό γωνία και η τεχνολογία DSP παίζουν τον ρόλο τους σε αυτό το τελευταίο). Ο έλεγχός του γίνεται πανεύκολα μέσω της εφαρμογής Fiestable. Τοποθέτησέ το οριζόντια ή κατακόρυφα, προσάρμοσέ το ώστε να ανταποκρίνεται στα «θέλω» σου και δημιούργησε το δικό σου party chain συνδέοντας ασύρματα ακόμα περισσότερα ηχεία μεταξύ τους!

LG XBOOM ON5

Αν ψάχνεις το κατάλληλο συστατικό για ένα πετυχημένο πάρτι, το LG XBOOM ON5 αρκεί. Ένα party speaker που δεν του λείπει τίποτα (κρυστάλλινος ήχος με βαθύ μπάσο, πολύχρωμος φωτισμός LED, εφαρμογή για DJ και δυνατότητα καραόκε), η πρόταση της LG είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς την παραμικρή βοήθεια. Ενσωματώνει σχεδιασμό δύο δρόμων με δύο tweeters των 2 ιντσών και woofer στις 8 ίντσες, καθώς και τεχνολογία Super Bass Boost. Ο φωτισμός πλαισιώνεται από τη λειτουργία Party Strobe που θα κάνει το σαλόνι σου πίστα, ενώ όλα τα παραπάνω ελέγχονται με χαρακτηριστική άνεση μέσα από το app XBOOM.

Turbo-X Karaoke Trolley

Αν αναζητάς μία προσιτή οικονομικά πρόταση που να μεταφέρεται κιόλας άνετα για τα πάρτι σου, το Turbo-X Karaoke Trolley είναι αυτό που ψάχνεις. Διαθέτει απόδοση 30 W, ραδιόφωνο και μικρόφωνο για να παίζεις και να τραγουδάς τα αγαπημένα σου κομμάτια. Ο φωτισμός RGB θα μετατρέψει το σαλόνι σου σε πίστα ενώ η συνδεσιμότητα Bluetooth θα σου επιτρέψει να συνδέσεις smartphone, tablet, laptop, ακόμα και smart TV ασύρματα και να παίξεις μουσική από εκεί (εναλλακτικά υπάρχει και δέκτης ραδιοφώνου FM). Το Karaoke trolley διαθέτει πτυσσόμενη λαβή και ροδάκια για εύκολη μεταφορά όπως μία μικρού μεγέθους βαλίτσα.

JBL PartyBox 100

Φορητό για να το παίρνεις μαζί σου όπου κι αν πας αλλά δυναμικό και στιβαρό συνάμα για να σου προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου, το JBL PartyBox 100 θα μετατρέψει το σαλόνι σου σε… club! Διαθέτει ισχύ 160 W και είναι ό,τι πρέπει για να γεμίσει τον χώρο σου με εντυπωσιακό ήχο. Με δύο tweeters των 2 ιντσών, woofer 5,25 ιντσών και συστήματα Bass Boost και Power Bass Reflex, θα ξεσηκώσει άνετα τους καλεσμένους σου «απογειώνοντας» τη διασκέδαση. Ενσωματώνει φωτισμό RGB για να φτιάξεις ατμόσφαιρα, συνδέεται άνετα με τις συσκευές σου μέσω Bluetooth και προσφέρει εξόδους για μικρόφωνο και κιθάρα.

LG XBOOM360 RP4

Το look του είναι κομψό και προσεγμένο και σε καμία περίπτωση δε θυμίζει party speaker. Κι όμως, με το που ξεκινήσει να εκπέμπει, όλοι θα αρχίσουν να κουνιούνται στον ρυθμό του! Το XBOOM360 RP4 της LG είναι ό,τι πρέπει για τα πάρτι σου όπου κι αν γίνονται αυτά -σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Εκτοξεύει, βλέπεις, τον ήχο προς κάθε κατεύθυνση έτσι ώστε όλοι να απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα. Ο δε 360 φωτισμός του θα γεμίσει χρώματα τον χώρο σου δίνοντας το έναυσμα για τρελό κέφι! Διαθέτει ισχύ 120 W και προσφέρει αυτονομία που αγγίζει και τις 10 ώρες με την τεχνολογία Bluetooth να σε κάνει να ξεχάσεις τα καλώδια.

Sony High Power Audio System MHC-V13

Ήρθε για να αλλάξει επίπεδο στη διασκέδασή σου. Το MHC-V13 της Sony θα σε εκπλήξει με την ένταση στην οποία μπορεί να αποδώσει. Το Jet Bass Booster, βλέπεις, μπορεί να γεμίσει με δυνατό, απολαυστικό ήχο, οποιονδήποτε χώρο ενώ την ίδια στιγμή ο πολύχρωμος φωτισμός πάρτι θα κάνει την ατμόσφαιρα μοναδική. Παίζει τα πάντα: από μουσική σε USB sticks και κομμάτια από το Spotify μέσω Bluetooth, μέχρι CD και τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς FM, όντας έτσι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση. Φτιαγμένο από ανθεκτικά υλικά, με στιβαρή ποιότητα κατασκευής και λαβή για εύκολη μεταφορά, το MHC-V13 κάνει παιχνίδι μόνο του!

JBL PartyBox 110

Με το PartyBox 110 το πάρτι σου δεν πρόκειται να σταματήσει! Κάτι παραπάνω από ένα απλό ηχείο, το σύστημα της JBL θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε εσύ κι οι φίλοι σου να περάσετε αξέχαστα. Τα εκπληκτικά φωτορυθμικά συγχρονίζονται άψογα με τον ρυθμό, ενισχύοντας έτσι τον γεμάτο νεύρο και μπάσο ήχο του ηχείου. Το app PartyBox θα σου επιτρέψει να το χειριστείς άνετα, streamάροντας ασύρματα τα αγαπημένα σου κομμάτια, ενώ χάρη στην τεχνολογία TWS θα συνδέσεις δύο PartyBox 110 μεταξύ τους για το συγκλονιστικότερο αποτέλεσμα που έζησες ποτέ. Σύνδεσε τις συσκευές σου μέσω USB ή Bluetooth και γίνε ο απόλυτος DJ σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Crystal Audio Portable Party Speaker PRT8

Κομψό και διακριτικό, το Portable Party Speaker PRT8 της Crystal Audio θα παίξει τα αγαπημένα σου hits, αποκριάτικα και μη, με την ένταση στο max! Έρχεται με συνολική ισχύ 120 W και woofer 8 ιντσών για δυνατό, βαθύ και ρεαλιστικό ήχο. Θα συνδεθεί με κάθε συσκευή που μπορεί να διαθέτεις: υποστηρίζει Bluetooth, έχει θύρα USB ενώ διαθέτει υποδοχές για μικρόφωνο και κιθάρα. Τοποθέτησέ το όπου θες: η λαβή μεταφοράς και το χαμηλό βάρος απλοποιούν σημαντικά τα πράγματα ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία των 2200 mAh του επιτρέπει να παίξει για ώρες. Όσο για τον LED φωτισμός του, φτιάχνει ατμόσφαιρα disco στο σπίτι.

Turbo-X Party Speaker Explosion

Με συνολική ισχύ 90 W RMS και πρακτικό σχεδιασμό με ενσωματωμένες λαβές για εύκολη μεταφορά, το Turbo-X Party Speaker Explosion είναι το τέλειο ηχείο για το αποκριάτικο πάρτι σου. Διαθέτει μπλε φωτισμό LED που τραβά την προσοχή (και συγχρονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής) καθώς επίσης και υποδοχές μικροφώνου και κιθάρας για αξέχαστες βραδιές καραόκε. Το δε πλήρες προφίλ συνδεσιμότητάς του (AUX-in, USB, αναγνώστης καρτών SD, Bluetooth) θα σου επιτρέψει να παίξεις τα αγαπημένα σου κομμάτια όπου κι αν βρίσκονται. Η συσκευασία περιλαμβάνει μικρόφωνο αλλά και ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Sony SRS-XP500

Το SRS-XP500 είναι ένα ηχείο που θα σου επιτρέψει να παρτάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο! Ανέβασε την ένταση στο τέρμα και λικνίσου στον ρυθμό της κρυστάλλινης, απολαυστικής μουσικής. Δεν έχει σημασία το είδος: χάρη στα μπροστινά tweeters και woofers του, το XP500 θα σου χαρίσει μοναδική ποιότητα ήχου με βαθύ μπάσο και καθαρά φωνητικά. Ο δε συνδυασμός της μονάδας ηχείου X-Balanced και του εμπρόσθιου tweeter υψηλής αποδοτικότητας, έχει ως αποτέλεσμα πλούσιο ήχο που καλύπτει ακόμα και μεγάλου μεγέθους χώρους. Πρόσθεσε τον φωτισμό με τα διαφορετικά εφέ και χρώματα και τη λειτουργία καραόκε και έχεις το απόλυτο party spea