Δύσκολες ώρες βιώνει η Λία Τσουζντάν. Το μοντέλο που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο GNTM κατάγεται από την Ουκρανία.

Η οικογένειά της βρίσκεται στο Χάρκοβο και ζει τον εφιάλτη του πολέμου.

Η ίδια αγωνιά και με μία ανάρτηση στο Instagram περιγράφει τι συμβαίνει στην πόλη της και ραγίζει καρδιές.

«Ποτέ μου δεν έχω πει ότι μισώ κάποιον. Τώρα η πόλη μου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Οι δρόμοι που μεγάλωσα. Κάποιος που ενδεχομένως να είχα τη δυνατότητα να συναντήσω στο μετρό, τώρα είναι νεκρός. Οι περισσότερες από τις παιδικές μου αναμνήσεις καταστράφηκαν από τον πόλεμο. Οι μόνες αναμνήσεις που έχω πλέον, από την παιδική μου ηλικία είναι οι άνθρωποι και πλέον έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να μην τους ξαναμιλήσω ποτέ. Είμαι πλέον πολύ κοντά στο να νιώσω μίσος», έγραψε σε στόρυ της.

Δείτε το παρακάτω

Η νεαρή κοπέλα μίλησε και στην εκπομπή «T-live» και ανέφερε ότι τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονται σε ένα υπόγειο χωρίς ρεύμα και νερό.

«Έχουμε πολλές ώρες να μιλήσουμε, τελευταία φορά που μου έστειλαν ήταν στο υπόγειο του σπιτιού, είχαν χάσει το ρεύμα, αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Ο καλύτερός μου φίλος, με τον οποίο μίλησα πριν μπω στο στούντιο δεν βρίσκεται στο Χάρκοβο, αλλά σε διπλανή πόλη. Προσπάθησε να βοηθήσει τους δικούς μου να φύγουν, αλλά γενικά φοβούνται πάρα πολύ! Πριν λίγες ώρες μία συμμαθήτριά μου, ανέβασε στο διαδίκτυο ότι βγήκαν να ψωνίσουν γιατί ξέμειναν, και απλά μπροστά τους έκλεισαν οι πόρτες γιατί βάρεσαν οι σειρήνες», είπε χθες (28/2) και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή χτυπάνε και στις πολυκατοικίες αμάχους. Από την αρχή βασικά ήταν έτσι. Αυτό για κάποιον λόγο δεν λέγεται πουθενά. Δεν τους νοιάζει! Είμαι τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αλλά αγαπώ και το σπίτι μου. Νιώθω τρόμο, φοβάμαι πάρα πολύ, είμαι πολύ μακριά και δε μπορώ να κάνω τίποτα. Ό,τι έχω είναι η φωνή μου που χρησιμοποιώ όσο μπορώ. Βλέποντας αυτά που γίνονται δεν έχω λόγια! Αν ρωτήσεις τα άτομα που βρίσκονται εκεί πέρα, δε μπορούν να πουν κάτι».