Η αρχή της άνοιξης σηματοδοτεί αυτόματα την ανανέωση στα μαλλιά και το μακιγιάζ. Για να εμπνευστούμε και να υιοθετήσουμε νέες ιδέες συνήθως κοιτάμε τι επικράτησε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ας δούμε ποια χτενίσματα ξεχώρισαν:

Κλιπς και τσιμπιδάκια

Εχουν επιστρέψει δυναμικά καθώς πολλοί οίκοι μόδας τα πρόσθεσαν στις επιδείξεις τους. Αποτελούν μία λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό σινιόν ή χτένισμα, χαρίζοντας έξτρα πόντους στυλ.


Κομψά, πειθαρχημένα σινιόν και κότσοι

Πρόκειται για ένα κλασικό και διαχρονικό χτένισμα που μπορούμε να κάνουμε τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Υπάρχουν πολλά σχέδια, άλλα λιτά κι άλλα πιο περίτεχνα, ανάλογα με τα γούστα και την επιδεξιότητά μας, απλά φροντίζουμε να τραβάμε τα μαλλιά μας πίσω πειθαρχώντας τα με ένα προϊόν στάιλινγκ που θα δώσει sleek, λείο αποτέλεσμα.

Liquid Hair

Αν και δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία της τρίχας, η πρέσα ισιώματος είναι το εργαλείο για να αποκτήσουμε αυτό το εντυπωσιακό στυλ. Για να μειώσουμε τις επιπτώσεις την υψηλής θερμότητας, απλώνουμε απαραιτήτως στα μαλλιά μία θερμοπροστατευτική σύνθεση ενώ φροντίζουμε να τα έχουμε στεγνώσει προτού χρησιμοποιήσουμε την πρέσα.


Χωρίστρα στη μέση

Με μία απλή κίνηση μπορούμε να ανανεώσουμε το λουκ μας και να τονίσουμε το πρόσωπό μας χωρίς να αλλάξουμε κουπ. Η χωρίστρα στη μέση μπορεί να λειτουργήσει κολακευτικά είτε σε μπούκλες είτε σε ίσια μαλλιά, σε ποικίλα χτενίσματα.

View this post on Instagram

A post shared by VERONICA (@veronicaferraro)


Μαντήλια

Το trend εξακολουθεί  να είναι ισχυρό εδώ και δυο χρόνια μιας και πρόκειται για ένα στυλάτο αξεσουάρ για τις bad hair days, δηλαδή για τις μέρες που τα μαλλιά μας δεν «στρώνουν» με τίποτα.

View this post on Instagram

A post shared by monfitz (@monfitz_)


Κοτσιδάκια

Είναι μία καθοριστική πινελιά για ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα το οποίο παραπέμπει στο boho στυλ. Παράλληλα αποτελεί κι ένα πρακτικό λουκ που μπορούμε να εκτελέσουμε είτε χωρίζοντας τα μαλλιά σε δυο κοτσίδες είτε πιάνοντας δυο μικρές πλαϊνές τούφες.

View this post on Instagram

A post shared by ALTUZARRA (@altuzarra)