Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τα τελευταία 24ωρα μια ανάρτηση της πρώην Μις Ουκρανία, Αναστασία Λένα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το μοντέλο κρατούσε ένα όπλο με στρατιωτική αμφίεση. Όλοι έσπευσαν να την συγχαρούν, καθώς θεώρησαν ότι έτρεξε στο μέτωπο να πολεμήσει τους Ρώσους που πολιορκούν τη χώρα της.

Ωστόσο, το ποστ της όπως φαίνεται είχε συμβολικό χαρακτήρα

Η νεαρή ξεκαθάρισε πως δεν έχει ενταχθεί σε κανένα στρατό και πως η προηγούμενη ανάρτησή της είχε σκοπό να εμπνεύσει. Παράλληλα, τόνισε πως δεν κάνει καμία προπαγάνδα και απηύθυνε έκκληση να σταματήσει ο εφιάλτης του πολέμου.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι στρατιωτικός, απλώς γυναίκα, απλώς κανονικός άνθρωπος. Απλώς ένας άνθρωπος, όπως όλοι οι άνθρωποι της χώρας μου. Δεν κάνω καμία προπαγάνδα εκτός από το να δείξω ότι η γυναίκα μας στην Ουκρανία είναι δυνατή, με αυτοπεποίθηση και ισχυρή.

Εκτιμώ κάθε προσοχή και υποστήριξη προς τη χώρα μου, όλους τους ανθρώπους στην Ουκρανία που παλεύουμε καθημερινά ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα. Θα νικήσουμε! Γεννήθηκα και ζω στο Κίεβο. Αυτή είναι η πόλη μου.

Η Ουκρανία είναι η χώρα μου. Στις 24 Φεβρουαρίου η Ρωσική Ομοσπονδία πάτησε στα εδάφη μας και αρχίζει να σκοτώνει πολίτες, γυναίκες, παιδιά. Ο Ουκρανός λαός δεν έχει καμία ενοχή. Κανείς μας δεν έχει καμία ενοχή. Είμαστε στα εδάφη μας!

Μιλάω σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου! Σταματήστε τον πόλεμο στην Ουκρανία! Κανείς δεν πρέπει να πεθάνει! Μπορούμε να τα σταματήσουμε όλα αυτά μαζί. Μοιραστείτε πληροφορίες για την κατάσταση….Βοηθήστε εμάς τους Ουκρανούς να σταματήσουμε τη ρωσική επιθετικότητα».

Οι αναρτήσεις της