Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike αποφάσισαν μετά από πέντε χρόνια σχέσης να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Ok!, το ζευγάρι έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους από τα μέσα του Φεβρουαρίου, διατηρώντας ωστόσο, φιλικές σχέσεις.

Οι δυο καλλιτέχνες χώρισαν οριστικά στα μέσα Φεβρουαρίου αν και η κρίση στη σχέση τους είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα. «Ήταν κοινή απόφαση» αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον. «Υπήρξε στεναχώρια και από τις δύο πλευρές. Ήταν δυο νέοι άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ».

Εξάλλου η Έλενα ήταν το μεγάλο του στήριγμα κατά τη διάρκεια της μάχης που έδωσε ο 28χρονος ράπερ με τον καρκίνο το 2020. «Το πρωί η Έλενα δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Κλεινόμουν στο μπάνιο για να μη με βλέπει κανείς» είχε αποκαλύψει ο Mike σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Εκείνη είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές του συντρόφου της στην εκπομπή «Ευτυχείτε!»: «Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν, ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία».