Για  τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Δυνατά» μιλά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ενώ αποκαλύπτει και το πραγματικό του επίθετο.
 
Η συμμετοχή στο «House of fame» και η απόφαση να πάρει μέρος«Όλα ξεκίνησαν πριν 1 χρόνο περίπου. Ήταν η εποχή που είχα κάνει μια αληθινή συζήτηση με τον εαυτό μου και τον ρώτησα τι πραγματικά θέλει. Η ιδέα να γίνω τραγουδιστής ήταν πάντα καρφωμένη στο μυαλό μου αλλά ταυτόχρονα υπήρχε φόβος και ντροπή γι’ αυτό το όνειρο. Φοβόμουν στην ουσία να μην με χλευάσουν. Βρήκα όμως το θάρρος και έλαβα μέρος στην μουσική ακαδημία “House of Fame”, γιατί για εμένα ήταν “ακαδημία”, όχι ριάλιτι και η προσπάθειά μου ανταμείφθηκε με τη νίκη μου». ειπε ο νέος τραγουδιστής.Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Δυνατά»

«26 Νοεμβρίου, παραμονή των γενεθλίων μου, ήρθε το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μου. Η επιτυχία δεν είναι μόνο δική μου. Ο Μάριος Ψιμόπουλος και η κυρία Εύη Δρούτσα, που έγραψαν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα, είχαν τεράστια έμπνευση, την οποία πίστεψα κι εγώ από το πρώτο άκουσμα. Όλοι συντέλεσαν για να γίνει αυτή η επιτυχία! Ευχαριστώ την εταιρεία μου, την Panik Records και ειδικά τον CEO της, τον Γιώργο Αρσενάκο, που με πίστεψε και είναι πάντα δίπλα μου. Είναι τεράστια χαρά να βγάζω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα! Και, φυσικά, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που αγάπησε κι αγκάλιασε το τραγούδι μου, κάνοντάς το επιτυχία».

Τα παιδικά χρόνια 

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα. Έζησα σε μια πολύ ωραία κωμόπολη το Γύθειο Μάνης όπου εκεί ξεκίνησα να φτιάχνω το σημερινό Στέφανο. Εκεί έμαθα τα απλά καθημερινά πράγματα της ζωής. Υπάρχει αληθινή αγάπη στα χωριά. Υπάρχουν πραγματικοί φίλοι. Υπάρχει πραγματική ζωή. Είχα μια πολύ ωραία παιδική και εφηβική ζωή στο Γύθειο. Έτσι διαμορφώθηκε ο Στέφανος. Έχω δυο υπέροχους γονείς και αλλά 2 μικρότερα αδέρφια που τους αγαπώ παραπάνω από την ζωή μου. Σε αυτούς χρωστάω τα πάντα και για αυτούς θέλω να παλέψω» εκλεισε λέγωντας ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Το πραγματικό επίθετο και πώς τον φωνάζουν

Με μια  χιουμοριστική  ανάρτηση απάντησε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας για το πραγματικό του επίθετο και το πως τον αποκαλούν οι άλλοι