Η Ελληνίδα Μις Μαρπλ χθες, αφιέρωσε για ακόμα μία φορά την εκπομπή της στην πολύκροτη υπόθεση η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται να εξιχνιαστεί άμεσα καθώς παραμένουν αναπάντητα και βασανιστικά ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα τρία αγγελούδια, μέσα σε τρία χρόνια.

Η Αγγελική Νικολούλη, η οποία έγινε η πρωταγωνίστρια των social media χθες το βράδυ, όχι μόνο για τη σημειολογία που προσδίδουν κάποιοι στις ενδυματολογικές της επιλογές -θα έχετε ακούσει και εσείς ότι όταν φοράει κόκκινο ρούχο γνωρίζει ήδη τον δολοφόνο ή τέλος πάντων τη λύση στον γρίφο- αλλά και για τα ξεσπάσματά της κάθε φορά που χειρίζεται μία πολύ σοβαρή υπόθεση.

Χθες, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δέχτηκε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα και φρόντισε να προστατεύσει τον συνομιλητή της, όμως όταν έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή, ξέσπασε ξαφνικά. Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας με αξιόπιστη -όπως ανέφερε- πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. Ήπιε λίγο νερό, ανασυγκροτήθηκε και είπε on camera: «Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του».

Δεν θέλησε να πει απολύτως τίποτα άλλο όμως ήταν εμφανές ότι είχε ταραχτεί πολύ με όσα μόλις είχε ακούσει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Δείτε το βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα: