Γνωρίστηκαν στην οντισιόν ενός talent show στο Λονδίνο και από τότε έγιναν αχώριστοι.

Η Χριστίνα και ο Ραφαήλ ήρθαν στις auditions του X-Factor του MEGA με την πιο ρομαντική διάθεση, μαζί με τις μητέρες τους, τις συμπεθέρες.

Το ζευγάρι μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη γνωριμία του αλλά και την εμπειρία τους στο show.

«Οι φωνές μας ταιριάζουν γιατί ταιριάζουν οι χροιές μας, οι χροιές μας ταιριάζουν γιατί ταιριάζουν οι ψυχές μας», είπε η Χριστίνα.

Με το τραγούδι «A Million Dreams» από το κινηματογραφικό μιούζικαλ «The Greatest Showman», οι «The Music Couple» γλύκαναν τους κριτές.

«Η χροιά σου μου έφερε στο μυαλό σοκολάτα», είπε η Μαρίζα Ρίζου στη Χριστίνα, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης τους βρήκε γλυκούς σαν μέλι: «Ήσασταν μια γλύκα από την αρχή που μπήκατε μέσα. Μέχρι και εμένα γλυκάνατε και ειδικά τον Στέλιο που είναι πικρός».

Το ζευγάρι μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το show αλλά και για τη γνωριμία τους.

«Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να γίνει το σενάριο και να μας χωρίσουν. Γνωριστήκαμε σε ένα show που ήμασταν σόλο. Το είχαμε συζητήσει ότι μπορεί να συμβεί. Έχουμε πολλά να δώσουμε ως μουσικό ζευγάρι», είπε αρχικά το ζευγάρι.

Όλοι οι κριτές ήταν υπέροχοι δεν ξεχωρίσαμε κάποιον. Η αλήθεια είναι ότι εδω είναι πιο ζεστοί, πιο ευχάριστοι εδώ οι κριτές σε σχέση με το βρετανικό show. Έχουμε σκεφτεί τραγούδια και για το bootcamp, αλλά και για τον τελικό.», αποκάλυψαν.

«Είναι σημαντική η προβολή μας στον κόσμο, ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Να κερδίσουμε το Χ-Factor για να παντρευτούμε», δήλωσαν με χιούμορ.