Το τι συμβαίνει στο σπίτι ενός ζευγαριού, όταν η γυναίκα αμείβεται με περισσότερα χρήματα από τον άνδρα, συζήτησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελένη» η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στο μισθολογικό χάσμα που υπάρχει μεταξύ των φύλων και η παρουσιάστρια έκανε τη δική της τοποθέτηση.

«Νομίζω ότι αν υπάρχει ένα προβληματάκι, έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Αν, δηλαδή, μια γυναίκα βγάζει, όχι λίγο παραπάνω, πολύ παραπάνω χρήματα από τον σύντροφό της. Αυτό το θέμα πρέπει να το κάνουμε κάποια στιγμή εδώ μέσα», είπε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το ποιος πρέπει να ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου. Άμα έχεις τα χρήματα θα βρεθεί μια άλλη λύση. Δηλαδή θα τσακωθείς με τον άντρα σου γι’ αυτό;», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Όποιος και να βγάζει τα πολλά, για να είναι ωραίος και μάγκας, δεν πρέπει να το φωνάζει ότι εγώ τα φέρνω, είτε είναι ο άντρας είτε η γυναίκα. Άμα μπαίνεις στο ποιος θα κάνει δουλειές, θα πλακωθούμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα