Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις είναι δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις συγκινεί με την τρυφερή ανάρτηση για τον πατέρα της.

Η 30χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.

Η Σκάουτ Γουίλις, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του και αποκάλυψε πως «αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας».

Διαβάστε τι έγραψε

«Μπαμπά. Χθες ήταν τόσο σουρεάλ να μοιραζόμαστε κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ήξερα πώς θα το δεχθεί ο κόσμος. Υπάρχει πάντα μια αβεβαιότητα όταν μοιράζεσαι κάτι τόσο λεπτό με τον κόσμο. Ήλπιζα σε λίγη αγάπη και συμπαράσταση. Ποτέ δεν περίμενα όμως το βάθος και την αγάπη που δεχθήκαμε ως οικογένεια. Δεν μπορούσα να πιστέψω πόση αγάπη, ενέργεια και προσευχές δεχθήκαμε για τον πατέρα μας. Αυτό με συγκινεί πολύ και με κάνει να δακρύσω. Είμαι ευγνόμων για την αγάπη σας. Είμαι ευγνώμων για όσα άκουσα ότι ο πατέρας μου σημαίνει για εσάς. Σας ευχαριστώ όλους πολύ. σας αγαπώ και σας εκτιμώ με όλη μου την καρδιά. Θα μου πάρει χρόνο να απαντήσω σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

Δείτε την ανάρτηση