Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, να μοιάζει πως δεν τελειώνει με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια των θανάτων των υπόλοιπων δυο παιδιών της οικογένειας. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό.

Προ ημερών, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε ότι εκτός από τη Ρόυλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ερευνώνται ακόμα δυο άτομα, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Μπλέκει νέα πρόσωπα στο θρίλερ;

Την ίδια στιγμή, η ίδια η μητέρα των τριών παιδιών, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας βάζει στο κάδρο της υπόθεσης ένα άτομο, το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε ακουστεί.

Πρόκειται για τον πατέρα του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέσα από το κρατητήριο που βρίσκεται από την Τετάρτη, είπε πως σε επικοινωνία που είχε με τον άντρα της, εκείνος της απάντησε ότι δεν θα πάει να την επισκεφτεί, ενώ συμπλήρωσε με την εξής φράση: «Και τι θέλεις να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;»

Πρόκειται για μια πρόταση που προκαλεί πολλά ερωτήματα, αφού δεν προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία εμπλοκή του πεθερού της 3χρονης στην υπόθεση.

Εργάζεται σε αποθήκη φαρμάκων ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη;

Η υπόθεση μπλέκεται ακόμα περισσότερα, μετά την πληροφορία της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», σύμφωνα με τις οποίες ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη εργάζεται σε αποθήκη φαρμάκων στην Πάτρα.

Φυσικά, αυτό μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση του θανάτου του 9χρονου κοριτσιού.

Βέβαια, ακόμα παραμένει μυστήριο από πού προμηθεύτηκε τη κεταμίνη η 33χρονη μητέρα.

Διαχωρίζει τη θέση του ο Μάνος Δασκαλάκης;

Μάλιστα, από όσα λέει η μητέρα στη συνέντευξη στο Star, προκύπτει ακόμα ότι ο Μάνος Δασκαλάκης διαχωρίζει τη θέση του από τη μητέρα των παιδιών.

Όπως προκύπτει από ερώτηση του δημοσιογράφου εάν την σκέφτεται τώρα που είναι στη φυλακή, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: «Ούτε καν. Εδώ του είπε αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει και μου είπε: ‘Είσαι με τα καλά σου θα περάσω εγώ από όλα τα κανάλια και να δουν ότι έρχομαι να σε δω;’ Λέει ακόμα ότι της είπε πως αφού καταθέσει θα του απαγορεύεται να πηγαίνει να την δει.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της μητέρας, ο Μάνος Δασκαάκης θα υπερασπιστεί τις κατηγορίες.

«Εγώ, θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου. Για να το λέτε εσείς θα πείτε την ποινή και θα το αποδείξετε όχι εγώ» φέρεται να της είπε ο σύζυγός της, λέγοντας πως θα το κάνει «για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα λέει να μου δίνει».

Έρχεται τελικά στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης;

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν τον Μάνο Δασκαλάκη, να έρχεται στην Αθήνα μαζί με τον δικηγόρο του, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο λόγος που θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών για τους θανάτους των κοριτσιών ενώ από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.