Απάντηση στις δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές, με το μπρα ντε φερ να κρατά καλά.

Η 33χρ0νη απάντησε για την αλλαγή στάσης του 30χρονου, λέγοντας πως λυπάται και αισθάνεται «απογοήτευση και τίποτε άλλο».

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες, έλεγε άλλα» πρόσθεσε, μιλώντας στο Star.

Δηλώνει σοκαρισμένος

Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε νωρίτερα παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, μάλιστα, τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα – υπόδειγμα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μου είχε δώσει κανένα δείγμα, είμαστε σοκαρισμένοι, είμαστε συνεργάσιμοι με τις αρχές».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι τώρα υπήρχαν δύο ιατροδικαστικές εξετάσεις που δεν έδειχναν εγκληματολογική ενέργεια.

Παράλληλα, διέψευσε τα περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, ενώ αναφερθείς στο θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, δήλωσε ευχαριστημένος που οι αρχές ερευνούν το θέμα «για να φανεί η αλήθεια».

Ερωτηθείς αν η Ρούλα Πισπιρίγκου του έχει τηλεφωνήσει, ο ίδιος παραδέχτηκε πως την πρώτη φορά τής απάντησε στο τηλέφωνο, ενώ μετά όχι. «Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα και πολλά, δεν έχω να της πω κάτι» κατέληξε.