Το απέραντο γαλάζιο και η σαγηνευτική γοητεία των νησιών του Αιγαίου. Gems of the Aegean. Τα ελληνικά νησιά αποτελούν το θέμα ενός εντυπωσιακού λευκώματος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς σε συνεργασία με τον διεθνή οίκο ASSOULINE.

Ο δημιουργός του λευκώματος φωτογραφίζεται και μιλάει αποκλειστικά για τα συνεχή ταξίδια του στο Αιγαίο. Μιλαγια τα μεγάλα και μικρά νησιά, τις «άγνωστες» αλλά πανέμορφες περιοχές, τις σημαντικές στιγμές. Μιλά για έναν κόσμο με μεγάλη ιστορία, σε μία προσπάθεια να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο η πολιτιστική μας κληρονομιά. Τα πραγματικά διαμάντια στον χώρο του τουρισμού. Από τα γνωστά κοσμοπολίτικα νησιά μας, μέχρι τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Αιγαίου η Ελλάδα λάμπει μέσα από μια εξαιρετική έκδοση.

Στο BHMAGAZINO μπορείτε να διαβάσετε όπως κάθε Κυριακή άλλωστε, αποκλειστικά θέματα γύρω από την τέχνη, τα βιβλία, την οικονομία, την πολιτική, την μόδα, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων κ.ά. Ταξιδέψτε και αυτή την Κυριακή στον μαγευτικό κόσμο του BHMAGAZINO.