Όπως πάντα, η νέα σεζόν φέρνει μαζί της τις πιο νέες, εντυπωσιακές τάσεις αποχρώσεων στα μαλλιά, οι οποίες θα ανανεώσουν την εικόνα, τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας. Ας δούμε ποιες είναι οι επικρατέστερες:

#Στα Κόκκινα

Οι παραλλαγές του χαλκού είναι ακόμα πολύ δημοφιλείς. Εξάλλου για κάθε εποχή υπάρχει η ιδανική απόχρωση. Αυτήν τη φορά, για την άνοιξη και το καλοκαίρι επικρατούν οι πιο ανοιχτοί τόνοι του χαλκού και της κανέλας.


#Platinum Blonde

Η Gigi Hadid δείχνει τον δρόμο και είναι σίγουρο ότι πολλές θα ακολουθήσουν. Ωστόσο το πλατινέ ξανθό είναι ένα απαιτητικό χρώμα το οποίο χρειάζεται την κατάλληλη συντήρηση. Αν επιλέξουμε αυτή την πρόταση, πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα μοβ σαμπουάν για να εξουδετερώνουμε τις κιτρινίλες και τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο για το βάψιμο της ρίζας. Επιπλέον μετά το κάθε λούσιμο, είναι απαραίτητη μία μάσκα εντατικής ενυδάτωσης.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

#Μπαλαγιάζ από τον ήλιο

Πρόκειται για μία εξαιρετική ιδέα που φωτίζει τα καστανά μαλλιά. Επίσης είναι ιδανικό για όσες δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν πολλά για τη συντήρηση του χρώματός τους.

#Strawberry Ανταύγειες

Παρά το όνομά τους, δεν πρόκειται για έντονες ανταύγειες στο χρώμα της φράουλας, αλλά για ένα ζεστό ξανθό που περιέχει ελάχιστο κόκκινο. Πρόκειται για μία πρακτική πρόταση που δε χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για τη συντήρησή του.

View this post on Instagram

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran)


#Φυσικό λουκ

Εμπνευσμένη τάση από τις Γαλλίδες που ακολουθούν τον κανόνα less is more, τόσο στο χρώμα όσο και στο ανεπιτήδευτο hair styling. Τι κάνουμε: Τονίζουμε το φυσικό μας χρώμα με ελάχιστες και πολύ λεπτές ανταύγειες στην απόχρωση που παίρνουν τα μαλλιά μας από τον ήλιο.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)