Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από την θεατρική παράσταση «Sexy Laundry» στην οποία έπαιζε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και έκανε λόγο για ξέσπασμα οργής εναντίον της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day ο ηθοποιός, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του, αποκάλυψε ότι ήταν ενήμερος για την ανακοίνωση της συναδέλφου του, ωστόσο δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε δηλώνεις ή να βγάλει κι εκείνος κάποια ανακοίνωση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής, 1 Απριλίου 2022. Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα μετά να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου, που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε, όσο ασύμβατοι και αν είναι οι χαρακτήρες μας. Άλλωστε ως ενήλικες, με καλή διάθεση, αυτό δε θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out όπου πρωταγωνιστούν μόνο δύο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική “χημεία”.