Κάθε λεπτομέρεια, της κάτι παραπάνω από δύσκολης συμβίωσής τους, έχουν δημοσιεύσει Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ κατά την διάρκεια της δικαστικής τους διαμάχης που συνεχίζεται εδώ και μέρες.

Με τον Τζόνι Ντέπ να περιγράφει πως κόπηκε το δάχτυλο του κατά την διάρκεια ενός τσακωμού:

«Καθόμουν κάπως έτσι στην καρέκλα και έβλεπα το πρώτο μπουκάλι να έρχεται. Πήρε το δεύτερο μπουκάλι και μου το το πέταξε. Αυτό που ένιωσα ήταν μια θερμότητα και κάτι να στάζει από το χέρι μου. Μετά κοίταξα κάτω και συνειδητοποίησα ότι είχε καταστραφεί το δάχτυλό μου».

Και τους μάρτυρες να διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι έπεφτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύζυγό της.

«Η κυρία Χερντ αρνήθηκε να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και δεν είχε κανένα τραύμα. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι πάλης», αποκάλυψε αστυνομικός υπάλληλος του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός πάσχει από διπλή διαταραχή προσωπικότητας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης, οι ένορκοι έχουν ακούσει γιατρούς και ειδικούς ψυχικής υγείας όπως η Σάνον Κάρι σύμφωνα με την οποία η Αμπερ Χερντ πάσχει από διπλή διαταραχή προσωπικότητας.

«Τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων της κυρίας Χερντ συμβαδίζουν με δύο διαγνώσεις: οριακή διαταραχή προσωπικότητας και ιστριονική διαταραχή προσωπικότητας», είπε η ψυχολόγος.

Ο Τζόνι Ντεπ διεκδικεί αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση για άρθρο που έγραψε η Χερντ το 2018 στην Whasington Post, στο οποίο ανέφερε ότι είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία χωρίς όμως να τον κατονομάσει.

Η αντίδικος απάντησε με αγωγή αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση.