Ο Άγγελος Λάτσιος  έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του και τους άφησε όλους άφωνους.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά του κοντά και να τα δωρίσει. Η κίνηση αγάπης που έκανε μάλιστα, προκάλεσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Η απόφασή του να δωρίσει τα μαλλιά του για καλό σκοπό ήταν σίγουρα ένα πολύ θετικό μήνυμα που έστειλε στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ίδιος μέσα από το Instagram του επικοινώνησε αυτήν την απόφασή του δίνοντας κίνητρο και σε άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Στη συνέχεια ανέβασε και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το νέο του λουκ που του πηγαίνει πολύ. Σχολιάζοντας την αλλαγή που έκανε ο Άγγελος Λάτσιος, η Ρούλα Ρέβη ανέφερε πως τώρα της θυμίζει πολύ τη μητέρα του.

«Εγω εδώ βλέπω ένα προφίλ και μια γωνία που πολλά μου θυμίζει από ένα όμορφο μουτράκι που ξέρω πολύ καλά @elenimenegaki», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Λίγο αργότερα, όμως, σχολίασε το post του Άγγελου Λάτσιου και η Ελένη Μενεγάκη αναφέροντας: «Κούκλος! Πόσο σου πάει παιδί μου!». Φυσικά την αλλαγή του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, σχολίασαν τόσο η σύντροφός του, Γκάια Μερκούρη, όσο και ο κολλητός του, Άρης Αργυρόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση