Η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε καλεσμένης στην εκπομπή της καλής της φίλη και κουμπάρα Σίσσυ Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι».

Η σχεδιάστρια μόδας που έχει κάνει γνωστό το δύσκολο ταξίδι στην υιοθεσία της μικρής Αda έχει συγκινήσει το πανελλήνιο για την δύναμη ψυχής της.

Η Χριτίνα Κοντοβά πέρασε πολλούς μήνες στην Ουγκάντα μέχρι να καταφέρει να ολοκληρώσει την διαδικασία υιοθεσίας και πια περνάνε απίστευτες στιγμές στην Ελλάδα.

Σήμερα, στην Γιορτή της Μητέρας, η σχεδιάστρια εξομολογείται το μαγικό ταξίδι της στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δύο γυναίκες παρακολούθησαν για πρώτη φορά πλάνα από βίντεο που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

«Το σκεφτόμουν πολύ καιρό. Κάποια στιγμή το εξομολογήθηκα στον σύντροφό μου και αμέσως μου είπε ‘εγώ είμαι μαζί σου’. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον να σε στηρίζει σε όλα. Το λέγαμε μεταξύ μας πολύ καιρό. Ένα βράδυ γνωρίσαμε τη Φωτεινή που το είχε κάνει ήδη και είναι σαν να ήρθε μπροστά μου για να μου δείξει το δρόμο» ανέφερε η Χριστίνα Κοντοβά.

«Μιλάγαμε για υιοθεσίες σκυλιών και κάποια στιγμή η Φωτεινή μου έδειξε τον Άγγελο. Τότε το αποφάσισα μέσα μου. Λίγες μέρες μετά είδα την παράσταση ‘Μαμά’. Είσαι η φωνή της συνείδησής μου» είπε η ίδια στην παρουσιάστρια. Για μένα δεν είναι η γεννάω ή παιδί ή υιοθετώ. Απλώς ήθελα και αυτό. Η πρώτη ατάκα της παράστασης ήταν ‘Μαμά θα υιοθετήσω ένα παιδί’. Όταν γύρισα σπίτι ξύπνησα τον Τζώνη και του είπα ‘Πάρε αύριο τη Φωτεινή να μας πει λεπτομέρειες».

Η ίδια μίλησε για την συγκλονιστική στιγμή που είδε για πρώτη φορά φωτογραφία της Ada. «Ποτέ δεν διαλέγεις παιδί. Η υπηρεσία κάνει τη σύνδεση με κάποιες περιπτώσεις. Μόλις την είδα είπα το παιδί μου».

«Τον πρώτο καιρό με δυσκόλεψε ότι δεν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Έβρισκε πάντα τον τρόπο να μου εξηγεί. Μου έδειχνε τι ήθελε να μου πει. Με δυσκόλεψε ότι ήμουν στην άλλη άκρη της γης. Πράγματα που εδώ έχουμε δεδομένα. Έκανα μπάνιο και έπρεπε να έχω κλειστό το στόμα μου να μην πιώ νερό. Δεν είχα τους δικούς μου ανθρώπους και ταυτόχρονα γινόμουν και μητέρα. Γύρισα μετά από δύο μήνες στην Ελλάδα και ήμουν άλλος άνθρωπος. Δεν ήθελα να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους. Μιλούσαμε καθημερινά με το παιδί με βιντεοκλήση αλλά δεν ήταν εύκολο. Δεν είχε συνηθίσει και το παιδί αυτή την επαφή. Γύρισα πίσω άρον άρον. Για πρώτη φορά τότε έμεινα μόνη μου με την Αda. Εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ. Ξεκίνησα να νιώθω και να βλέπω και ότι εκείνη ένιωθε. Έπαθα μια μικρή κατάθλιψη. Δεν ντρέπομαι πια να το πω» εξομολογήθηκε η ίδια.