Τα τελευταία χρόνια η Τίνα Μεσσαροπούλου περισσότερο θυμίζει τηλεπερσόνα που έχει «ψωνιστεί» παρά δημοσιογράφο, όπως επιβεβαιώνουν άνθρωποι που την γνωρίζουν από τότε που ξεκίνησε.

Και πώς να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα άλλωστε; Αφού έχει αποκτήσει… τόσο σημαντικό ρόλο στην ελληνική τηλεόραση, ως περιζήτητη πανελίστρια που σχολιάζει επί παντός του επιστητού, έχει άποψη, χωρίς γνώση, για τα πάντα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη πολτοποίηση του εγκεφάλου των τηλεθεατών και στον εθισμό τους στο επουσιώδες και φθηνό.

Σε περίπτωση που δεν την έχει πάρει το μάτι σας, πράγμα δύσκολο αφού -σύμφωνα με όσα πιστεύει η ίδια για τον εαυτό της- είναι πασίγνωστη, η Τίνα Μεσσαροπούλου φέτος «διαπρέπει» ως σχολιάστρια στην εκπομπή Happy Day, όταν της δίνει το λόγο η κεντρική παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ίδια αν και τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής απέχουν παρασάγγας από αυτά του Λάρι Κινγκ, (αγκομαχώντας να πιάσουν διψήφιο αριθμό) συμπεριφέρεται σαν ο τελευταίος να ήταν απλώς ένας από τους βοηθούς της και ωσαν το κοινό να διψά να ξέρει κάθε κίνησή της πριν και μετά την εκπομπή, κάθε στιλιστική επιλογή της, εάν έχει κυτταρίτιδα κτλ κτλ όλα δηλαδή όσα… χαρακτηρίζουν ένα σοβαρό δημοσιογράφο που ασχολείται με το ρεπορτάζ του και πριν βγει στον αέρα ίσως έπρεπε να κάνει ένα ακόμη τηλεφώνημα στις πηγές του ώστε να αποφύγει να φλομώσει τους τηλεθεατές στα ψέμματα και τις ανακρίβειες.

Για του λόγου του αληθές…

Εαν δεν ήταν στούντιο από πίσω θα μπορούσαν οι φωτογραφίες να αφορούν τις εμφανίσεις της κυρίας Μεσσαροπούλου σε κάποια πίστα νυχτερινού κέντρου ή ως μοντέλου που διαφημίζει ρούχα ή ως influencer που προβάλλει εταιρείες με το αζημίωτο. Εδώ που τα λέμε πολλοί θα προτιμούσαν να περιορίζεται σε αυτά που -όπως φαίνεται- βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της, και να αφήσει για κάποιον λιγότερο εγωπαθή και καλύτερα ενημερωμένο τον σχολιασμό και την κριτική τηλεοπτικών προγραμμάτων, προσώπων, πόσο μάλλον πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων.

Ο τρόπος δε που κοιτάζει στις φωτογραφίες, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Μια έντονη διάθεση φλερτ και διάχυτος ερωτισμός, όπως άλλωστε κοιτάει και την κάμερα ανεξαρτήτως του θέματος που σχολιάζει, ωσαν να μην καταλαβαίνει τι λέει ή να είναι πια «άρρωστη» με την κάμερα και την εικόνα της, ή να μην μπορεί να αντισταθεί στον άντρα που κρατάει την κάμερα.

Άνθρωποι που την ξέρουν αναφέρουν πως η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν ένας… πολύ σοβαρός άνθρωπος και μια μάχιμη δημοσιογράφος… μέχρι τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι της τηλεόρασης.

Από τότε, τα πάντα άλλαξαν. Ξέχασε τους κανόνες της δημοσιογραφίας (δύσκολο να πιστέψει κάποιος σήμερα ότι έστω και παλιά τους ήξερε), ενώ πλέον την ενδιαφέρει μόνο η εικόνα της και η προβολή του εαυτού της.

Το ρεπορτάζ έρχεται σε δεύτερη μοίρα και για να το καταλάβει κανείς αυτό δεν χρειάζεται παρά μόνο μια ολιγόλεπτη «έρευνα» στα θέματά της.

«Έχει μίσος και μαυρίλα μέσα της»

Δεν χρειάζεται φιλερευνητική ματιά για να καταλάβει κάποιος ότι προκειμένου το όνομά της να μένει στο προσκήνιο, να «ακούγεται» και να κερδίζει τηλεοπτικά λεπτά και γκρο πλάνα δεν διστάζει να δημιουργεί ίντριγκες και κόντρες, να φαντάζεται σκηνικά έντασης. Θιασώτης προφανώς του ρητού «δεν υπάρχει κακή διαφήμιση».

Το 2018, όταν ακόμα πάσχιζε να γίνει γνωστή, τα είχε βάλει με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη συγκλονιστική εξομολόγηση που εκείνος είχε κάνει αναφορικά με την προσωπική του ζωή και τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η κ. Μεσσαροπούλου ισχυρίστηκε, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα καμία απόδειξη, ότι ο ηθοποιός -για τον οποίο όλη η showbiz έχει να πει τα καλύτερα λόγια- ζήτησε την απόλυσή της.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Τον κατηγόρησε ότι την πήρε τηλέφωνο φωνάζοντας και ουρλιάζοντας, ενώ είπε ότι της έστελνε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα.

Μάλιστα, απείλησε τον Γιώργο Καπουτζίδη λέγοντάς του «θα μιλήσω και θα αποκαλύψω τι άνθρωπος είσαι».

Βέβαια, τις αποδείξεις για τα παραπάνω ακόμη δεν έχουμε δει…

Λίγες μέρες αργότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης την έβαλε στη θέση της, αφού έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Για να είμαι ειλικρινής, επειδή είμαι άνθρωπος που γράφει και διαβάζω τους τηλεκριτικούς, είναι η χειρότερη. Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι η τηλεκριτικός που έχει το λιγότερο ταλέντο. Δεν της είχα καμία εκτίμηση» είπε.

Συνέχισε, δε, λέγοντας πως «έχει μίσος και μαυρίλα μέσα της, που το πιστεύω να σας πω την αλήθεια και ότι την έχω και χεσμένη!»

Φαίνεται πως το 2018 ήταν μια αρκετά «παραγωγική» χρονιά για την Τίνα Μεσσαροπούλου, αφού εκτός από τον Γιώργο Καπουτζίδη, φρόντισε να… ξεκινήσει κόντρα και με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου έστειλε sms στην Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί είχε την πληροφορία πως η εκπομπή της τελευταίας θα κοπεί πριν καλά καλά αρχίσει.

Η Αθηναΐδα τότε με χιούμορ και περίσσιο αυτοσαρκασμό, άρχισε να τρολάρει την Τίνα γράφοντάς της πως η ίδια πληρώνει το κανάλι για να μπορεί να βγαίνει στην τηλεόραση και πως θα ήθελε πολύ να κάνει μια αισθησιακή εκπομπή.

Έπειτα, η Αθηναΐδα Νέγκα ανέβασε τη συνομιλία που είχε με την Τίνα Μεσσαροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τότε η Μεσσαροπούλου θεώρησε ότι η Νέγκα έπρεπε να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί δεν ήταν σωστό.

Φυσικά η Αθηναΐδα Νέγκα με νέα της ανάρτηση έσπευσε να βάλει κι εκείνη στη θέση της την… τηλεκριτικό ξεμπροστιάζοντάς την για τα ψευδέστατα ρεπορτάζ της.

Από τα «βέλη» της δεν γλίτωσαν ούτε άλλες παρουσιάστριες όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία χαρακτήρισε «υπερτιμημένη», αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία έχει πει πως «έχει προσπαθήσει να ξεπλύνει πολλές φορές την φήμη που την ακολουθεί» για να συνεχίσει «η Κωνσταντίνα δεν το έχει με την τηλεόραση».

Η κριτής των πάντων δε, την ώρα που συκοφαντεί ανθρώπους και υπονομεύει καριέρες, δηλώνει ότι «έχω αποδείξει ότι δεν έχω εμμονές».

Κάτι βέβαια που πάλι για τη διάψευσή του δεν χρειάζεται η πρόσληψη ντετέκτιβ. Ενδεικτικά αλλά καθόλου τυχαία αναφέρεται έαν από τα τα κουίζ που φιλοξενεί στο site της και φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της. Βάζοντας φωτιά σε ένα ακόμη σπίτι η κυρία Μεσσαροπούλου αποκαλύπτει το φλέγον ζήτημα για την πορεία του τόπου ότι κάποιος πασίγνωστος ηθοποιός έχει παράνομη σχέση και ενώ μιλά με τα καλύτερα για την «καλή» του, εθεάθη «σε γνωστό κέντρο διασκέδασης σε τρυφερό τετ α τετ όχι με την συγκεκριμένη αλλά με άλλη αιθέρια παρουσία. Οι παπαράτσι τον “συνέλαβαν” και η παρέα του έτρεχε πανικόβλητη ξοπίσω τους για να σβήσουν την φωτιά που του άναψαν και παράλληλα τα τρυφερά ενσταντανέ που απαθανάτισαν στον φακό τους μην τυχόν και διαρρεύσουν στα Μέσα».

Τις συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις η κυρία Μεσσαροπούλου μπορεί να τις κάνει από το σάιτ για τη χρηματοδότηση του οποίου υπάρχουν σκιές, οι οποίες επεκτείνονται και στις τηλεοπτικές δουλειές που έχει η εν λόγω κυρία.

Ξεκάθαρα στις σκιές σχηματίζεται η φιγούρα του συζύγου της κυρίας Μεσσαροπούλου, του κυρίου Γιώργου Μυλωνάκη, θαμώνα Μαξίμου και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, θέση ωστόσο που κάποια στιγμή έχασε και σύμφωνα με τις φήμες κάνει τα πάντα -χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα- για να την ξανακερδίσει.

Ωστόσο η εμπλοκή του ονόματός του σε σκάνδαλα δυσχαιρένει το στόχο του. Επιλέγει το άρωμα της διαπλοκής λένε κάποιοι αφήνοντας αιχμές και για τις business στην Πάρο, όπου το ζεύγος Μυλωνάκη – Μεσσαροπούλου επιλέγει για τις διακοπές του.

Οι σκιές… και ο σύζυγος

Κάτι βέβαια που πάλι για τη διάψευσή του δεν χρειάζεται η πρόσληψη ντετέκτιβ. Ενδεικτικά αλλά καθόλου τυχαία αναφέρεται ένα από τα κουίζ που φιλοξενεί στο site της και φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της.

Βάζοντας φωτιά σε ένα ακόμη σπίτι η κυρία Μεσσαροπούλου αποκαλύπτει το φλέγον ζήτημα για την πορεία του τόπου ότι κάποιος πασίγνωστος ηθοποιός έχει παράνομη σχέση και ενώ μιλά με τα καλύτερα για την «καλή» του, εθεάθη «σε γνωστό κέντρο διασκέδασης σε τρυφερό τετ α τετ όχι με την συγκεκριμένη αλλά με άλλη αιθέρια παρουσία. Οι παπαράτσι τον “συνέλαβαν” και η παρέα του έτρεχε πανικόβλητη ξοπίσω τους για να σβήσουν την φωτιά που του άναψαν και παράλληλα τα τρυφερά ενσταντανέ που απαθανάτισαν στον φακό τους μην τυχόν και διαρρεύσουν στα Μέσα».

Τις συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις η κυρία Μεσσαροπούλου μπορεί να τις κάνει από το site της για τη χρηματοδότηση του οποίου υπάρχουν σκιές, οι οποίες επεκτείνονται και στις τηλεοπτικές δουλειές που έχει η εν λόγω κυρία.

Ξεκάθαρα στις σκιές σχηματίζεται η φιγούρα του συζύγου της κυρίας Μεσσαροπούλου, του κυρίου Γιώργου Μυλωνάκη, θαμώνα Μαξίμου και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, θέση ωστόσο που κάποια στιγμή έχασε και σύμφωνα με τις φήμες κάνει τα πάντα -χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα- για να την ξανακερδίσει.

Ωστόσο η εμπλοκή του ονόματός του σε σκάνδαλα δυσχεραίνει το στόχο του. Επιλέγει το άρωμα της διαπλοκής λένε κάποιοι αφήνοντας αιχμές και για τις business στην Πάρο, όπου το ζεύγος Μυλωνάκη – Μεσσαροπούλου επιλέγει για τις διακοπές του.