Σε εθελοντική δράση που διοργανώθηκε στην παραλία της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife Nutrition έδωσαν το παρών, συγκεντρώνοντας μεγάλο όγκο απορριμμάτων και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την ανάγκη προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Μια δράση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, HELMEPA και στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της τοπικής περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea, συνεργαζόμενoυ φορέα της HELMEPA στη Βόρεια Ελλάδα, για να ενημερώσουν τους εθελοντές για το πρόβλημα των θαλάσσιων απορριμμάτων και να συντονίσουν την καταγραφή τους. Ο καθαρισμός διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς, που εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Στυλιανό Ματσαρίδη.

.

Με αυτή την προσπάθεια συμβολικής σημασίας, η Herbalife Nutrition αποδεικνύει εμπράκτως για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή της προώθησης λύσεων που αποτρέπουν την περιβαλλοντική ρύπανση, προωθώντας βιώσιμες λύσεις σε κάθε τομέα του κύκλου εργασιών της.

Η Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, Ναταλία Μελισσινού δήλωσε: «Για όλους εμάς στη Herbalife Nutrition, οι αρχές της βιωσιμότητας συνιστούν βασικό παράγοντα για κάθε επόμενο μας βήμα. Με αυτή τη συμβολική προσπάθεια, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση λύσεων που θα απομακρύνουν κάθε πιθανό κίνδυνο από τις θάλασσες μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους εθελοντές από το δίκτυο των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife Nutrition βρέθηκαν στον καθαρισμό, καθώς και τη HELMEPA για το συντονισμό της ενέργειας»

.

Herbalife Nutrition Ltd.

Η Herbalife Nutrition (NYSE: HLF) είναι μια παγκόσμια εταιρεία διατροφής,  που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων διαθέτοντας σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέροντας στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια επιχειρηματική ευκαιρία από το 1980. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της Εταιρείας για την εξάλειψη της πείνας, η Herbalife Nutrition έχει αναλάβει επίσης τη δέσμευση να προσφέρει διατροφή και εκπαίδευση σε κοινότητες ανά την υφήλιο που έχουν ανάγκη.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.herbalife.gr

Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F

TikTok:  https://www.tiktok.com/@herbalifenutrition_gr_cy

Ακολουθήστε το στο Google News