Για κάθε δημόσια εμφάνισή τους δουλεύει για εκείνες ένας μικρός στρατός από επαγγελματίες ομορφιάς. Ωστόσο, όσον αφορά στο «καυτό» θέμα κυτταρίτιδα, το φαινόμενο δεν κάνει διακρίσεις σε διάσημες και κοινές θνητές. Δύσκολο να το πιστέψουμε; Κι όμως, 6 celebrities αποκαλύπτουν πώς αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα ώστε να αποκτήσουν πιο σφριγηλό, λείο δέρμα.

Jennifer Aniston

Εχει μία τις πιο αξιοζήλευτες σιλουέτες του Χόλιγουντ, με καλοσχηματισμένα χέρια και όμορφα, γραμμωμένα πόδια ενώ το δέρμα της είναι πάντα αψεγάδιαστο και λαμπερό. Ετσι είναι αδύνατον να φανταστούμε ότι έχει έστω και υποψία κυτταρίτιδας. Ωστόσο η ίδια γνωρίζει καλά ότι για να διατηρήσεις ό,τι καλό σου χαρίζει η φύση χρειάζεται δουλειά. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί body wraps για την πρόληψή της. Παράλληλα εδώ και δεκαετίες κάνει ανελλιπώς εντατική γυμναστική με βάρη και αερόβιες ασκήσεις, υπό την επίβλεψη ενός personal trainer.

Jennifer Lopez

Τα γυμνασμένα πόδια και τα σφριγηλά οπίσθια είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, μεταξύ αυτών η σωστή διατροφή. Μάλιστα για τον συγκεκριμένο σκοπό απευθύνθηκε στον διάσημο dr. Howard Murad. Ο ειδικός τονίζει ότι για να απομακρύνουμε την κυτταρίτιδα πρέπει να ενδυναμώσουμε εκ των έσω το δέρμα με την πρόσληψη των κατάλληλων τροφών. Μάλιστα σε μία συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι η Jennifer κατανάλωνε άφθονο σπανάκι, λιναρόσπορο, εσπεριδοειδή, μαρούλι και ελαιόλαδο.  Ωστόσο είναι σίγουρο ότι η γυμναστική και ο χορός είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες για να διατηρεί λείο το σώμα της η λατίνα σταρ.

View this post on Instagram

A post shared by @kimkardashian

Kim Kardashian

«Ο, τι δε σου αρέσει, άλλαξέ το» έχει αναφέρει στο παρελθόν η διάσημη influencer. Η ίδια έχει αποενοχοποιήσει κάθε της ατέλεια και ποτέ δε δίστασε να αναφερθεί στην κυτταρίτιδα που έχει. Ομοίως ποτέ δεν έκρυψε και τις θεραπείες που κάνει για την καταπολέμησή της. Μια από αυτές ονομάζεται Velashape. Η διαδικασία πραγματοποιείται με συνδυασμό μασάζ και vacuums στις επίμαχες περιοχές. Επίσης βασίζεται και στο αυτομαύρισμα που  κάνει λιγότερο ορατές τις ατέλειες.

View this post on Instagram

A post shared by Miranda (@mirandakerr)


Miranda Kerr

Δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι το top model με το αψεγάδιαστο σώμα έχει κυτταρίτιδα. Η ίδια ορκίζεται στη μέθοδο του dry brushing.  Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή της σε μεγάλο περιοδικό μόδας, κάνει κάθε πρωϊ γιατί «ενισχύει τη μικροκυκλοφορία, την αποτοξίνωση του οργανισμού και την απολέπιση».


Cameron Diaz

Είναι άλλη μία διάσημη πελάτισσα του dr. Howard Murad, ο οποίος αποκάλυψε ότι της αρέσει να καταναλώνει άφθονες ποσότητες σούπας λαχανικών και πράσινο τσάι. Ωστόσο και η ίδια είναι φανατική οπαδός του well being. Μάλιστα πριν από λίγα χρόνια κυκλοφόρησε το best seller βιβλίο «The Body Book : The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body». Σε αυτό αναλύει όλα όσα έχει ανακαλύψει από προσωπική πείρα για τη διατροφή, την άσκηση και τη σύνδεση του νου και του σώματος. Επίσης απορρίπτει τα προγράμματα που προσφέρουν αποτέλεσμα σε λίγες μέρες. Αντί αυτών προτείνει μία μακροχρόνια, ολιστική προσέγγιση για ευεξία και γερό, υγιές σώμα.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Jessica Biel

Με ύψος 1,70 και βάρος 55 κιλά θεωρείται μία από τις πιο fit σταρς του κινηματογράφου. Γι’ αυτό συχνά αποτελεί θέμα συζήτησης όσον αφορά στα μυστικά της. Και σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν υπάρχουν μυστικά. Η σταρ δουλεύει σκληρά για να διατηρήσει το σώμα που έχει. Αθλείται συστηματικά εναλλάσσοντας διάφορα είδη γυμναστικής, όπως αερόβια γιόγκα, γρήγορο περπάτημα.  Η Valerie Waters η προσωπική γυμνάστρια που είχε κάποτε είχε σχεδιάσει για εκείνη ένα πρόγραμμα έντονης κυκλικής προπόνησης. Πρόκειται για μία ομάδα διαδοχικών ασκήσεων που εκτελούνται η μιας μετά την άλλη, χωρίς παύση. Επίσης προτείνει να καταργήσουμε από το διατροφολόγιό μας τις επεξεργασμένες τροφές.