Την ανθρώπινη πλευρά του δείχνει ο Τζόνι Ντεπ. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, μετά τη νίκη του στη πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ, στράφηκε στα NFTs.

Συγκεκριμένα, εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του στη ζωγραφική και πούλησε έργα του σε μορφή NFT από τα οποία κέρδισε το ποσό των 800.000 δολαρίων. Τα χρήματα αυτά αποφάσισε να τα δωρίσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πού έχει μοιραστεί το ποσό

Ήδη, όπως αναφέρει το Radar, χρήματα έχουν δοθεί στο Ίδρυμα Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Περθ, στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό Παίδων του Great Ormond Street Hospital, στο The Footprint Coalition και στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως οι συνολικές δωρεές ανέρχονται σχεδόν σε 800.000 δολάρια», αναφέρεται σε ανακοίνωση της κοινότητας NFT, την οποία έχει δημιουργήσει ο Τζόνι Ντεπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Παίδων είχε υποσχεθεί να δωρίσει χρήματα -από τον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Ντεπ- η Άμπερ Χερντ, κάτι που δεν συνέβη ποτέ και παραδέχτηκε και η ίδια κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ο Τέρενς Ντόχερτι της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών, τον περασμένο μήνα επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός δεν τους έδωσε τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια και ότι πήραν κάτι περισσότερο από το ένα τρίτο (1,3 εκατομμύρια δολάρια).

Όσο για το Νοσοκομείο Παίδων αποκαλύφθηκε ότι έδωσε μόνο 100.000 δολάρια, από τα 3,4 εκατομμύρια που είχε υποσχεθεί.

Η ίδια στη δίκη μετά από πίεση της Καμίλ Βάσκεζ παραδέχτηκε ότι «δεν έχω πληρώσει ακόμα».