Μη χάσετε αυτό το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ τον θρυλικό Μπλεκ.

Το αγαπημένο κόμικ των παιδικών μας χρόνων, επιστρέφει!

Αυτό το Σάββατο, τo τρίτο τεύχος με νέες περιπέτειες του ξανθού γίγαντα, του μικρού Ρόντι, του καθηγητή Μυστήριου και των άλλων συντρόφων τους.

Η καλύτερη παρέα για τις διακοπές μας!

Ο θρυλικός ήρωας, που γνώρισε μέρες δόξας τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή του κόμικ στην Ελλάδα.

Ο Μπλεκ, ο «ξανθός γίγαντας», αποτελεί μια εμβληματική φιγούρα, ένα αληθινό πρότυπο ζωής. Ο πανύψηλος νέος με την ατσάλινη καρδιά και τη γενναιόδωρη ψυχή υπερασπιζόταν πάντα το δίκαιο και μαχόταν τη σκλαβιά και την καταπίεση. Εβαζε πρώτος τα στήθη του μπροστά στον κοινό αγώνα, όταν οι άλλοι δεν τολμούσαν καν να μιλήσουν. Ηταν ένας συνδυασμός θάρρους, αλτρουισμού, αυτοθυσίας πάθους και αλληλεγγύης.

Ο Μπλεκ, μάχεται τους Βρετανούς αποικιοκράτες στον πόλεμο της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας στα τέλη του 18ου αιώνα.

Στις διάφορες περιπέτειές του τον ακολουθούν ο θετός γιος του, Ρόντι, και ο φίλος του καθηγητής Μυστήριος.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού με τις ιστορίες του Μπλεκ κυκλοφόρησε στην Ιταλία στις 3 Οκτωβρίου 1954 και για περισσότερο από 20 χρόνια πουλούσε 500.000 τεύχη την εβδομάδα.

Στην Ελλάδα, οι περιπέτειες του Μπλεκ κυκλοφόρησαν στα περίπτερα τον Ιούνιο του 1969 από τον δημοσιογράφο και εκδότη Στέλιο Ανεμοδουρά, δημιουργό του «Μικρού Ηρωα». Τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή εφηβικά περιοδικά.

Μαζί

Τένια Μακρή

Αφού αγαπιόμαστε… γιατί δεν τα καταφέρνουμε;

Γίνεται να μην εγκλωβιστούμε στη ρουτίνα της σχέσης;

Γιατί δεν μου προκαλεί πια ερωτικό ενδιαφέρον;

Γιατί θεωρεί τη σχέση μας δεδομένη;

Γιατί μαλώνουμε συνέχεια;

Γιατί νιώθω «αόρατος»;

Είναι το διαζύγιο αναπόφευκτο;

Μπορεί να αποκατασταθεί η σχέση μας;

Η έμπειρη οικογενειακή σύμβουλος και ψυχολόγος μάς βοηθά να αποκαταστήσουμε και να δυναμώσουμε τη σχέση μας.

Πολλοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, έρχονται στο γραφείο μου λέγοντας ότι το πρόβλημά τους είναι πως δεν αγαπούν πια τον σύντροφό τους. Στενoχωριούνται, βαριούνται και εγκλωβίζονται στη ρουτίνα της σχέσης, με έναν σύντροφο που δεν τους προκαλεί πια το ενδιαφέρον.

Για πολλούς, η επιπλέον απόδειξη του «τέλους του έρωτα» είναι ότι νιώθουν όλο και πιο ασήμαντοι, όλο και πιο «αόρατοι» για τον σύντροφό τους. «Μα είναι ωραίο να σε θεωρεί ο άλλος δεδομένο;» με ρωτούν.

Eτσι, εξοντωμένοι από τις συνεχείς διαμάχες και το βάρος της καθημερινότητας, αρχίζουν να σκέφτονται τη λύση του διαζυγίου. «Αυτή η σχέση έχει γίνει πολύ δύσκολη και με πληγώνει», λένε από μέσα τους. Σκέφτονται πως όσο δύσκολο κι αν είναι ένα διαζύγιο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να ζεις σε μια σχέση χωρίς αγάπη.

Υπάρχουν επίσης και εκείνοι που, ενώ δεν έχουν σκεφτεί να χωρίσουν, ανακαλύπτουν ότι έλκονται ερωτικά από έναν άλλον άνθρωπο, και αυτό τους αναστατώνει.

Εξίσου προβληματικό είναι όταν οι άνθρωποι παύουν να νιώθουν καλά με τον ίδιο τους τον εαυτό μέσα στη σχέση. «Γίνομαι γκρινιάρα και δεν μου αρέσει! Δεν μπορώ όμως να δείξω τρυφερότητα, δεν το νιώθω…»

Αρκετά ζευγάρια έχουν ζήσει πολλά χρόνια μέσα σε τέτοιο αρνητικό κλίμα, με αποτέλεσμα η σχέση τους, πνιγμένη μέσα στην πίκρα, να διαβρωθεί ανεπανόρθωτα. Άλλα όμως καταφέρνουν να την αποκαταστήσουν και να τη δυναμώσουν, εφαρμόζοντας απλώς μερικές απλές, «σοφές» συμβουλές.

Η αλήθεια είναι ότι από όλα αυτά ζευγάρια, όπως και από τις καλές – ή κακές – στιγμές του δικού μου γάμου, κι εγώ η ίδια έχω μάθει πολλά πράγματα! Και είναι ακριβώς αυτή η με κόπο αποκτημένη σοφία που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Σε αυτές δεν θα βρείτε ασκήσεις και συγκεκριμένες στρατηγικές. Θα γνωρίσετε όμως έναν συνολικό νέο τρόπο σκέψης, τον οποίο σας προτείνω με όλη μου την καρδιά να υιοθετήσετε, ώστε να πραγματοποιήσετε μια εφικτή όσο και σοφή αλλαγή των συνηθειών σας, και να αποκτήσετε μια σταθερή, ευτυχισμένη ζωή.

Ακόμη

Πέτρος Ιακωβίδης

Το νέο άλμπουμ του αγαπημένου τραγουδιστή «Οδός Τσιμισκή»!

Ενα cd γεμάτο επιτυχίες!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του επιστρέφει με ολοκαίνουργιο άλμπουμ, το τρίτο κατά σειρά και είναι γεμάτο επιτυχίες!

Δεκαεφτά τραγούδια γεμάτα πάθος, δεκαεφτά τραγούδια γεμάτα ψυχή, δεκαεφτά τραγούδια που γράφτηκαν με μεράκι και είναι αφιερωμένα σε όλους εσάς!

Καθόλου τυχαίος και ο τίτλος του album, η πιο ιστορική οδός της Θεσσαλονίκης… «Οδός Τσιμισκή»… εκεί που όλα παίρνουν ζωη, στην αγαπημένη του πόλη!

Λίγα λόγια από τον Πέτρο Ιακωβίδη:

«Κάθε φορά το ίδιο δημιουργικό συναίσθημα όταν φτάνει αυτή η στιγμή που παραδίδω σε εσάς οτι ετοίμασα με αγάπη και προσμονή! Θέλω να ευχαριστήσω τον παραγωγό μου Σπύρο Ποταμόπουλο, τη δισκογραφική μου εταιρεία Minos EMI, όλους τους συνεργάτες μου και φυσικά την φίλη μου Josephine αλλά και την Stefania που μου χάρισαν την υπέροχη φωνή τους σε δύο ντουέτα! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλω σε όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα μου και με βοηθάτε να κάνω πραγματικότητα όλα όσα ονειρεύτηκα! Η «Οδός Τσιμισκή» είναι δική σας, πάμε να την περπατήσουμε μαζί!»

Και μαζί όπως πάντα το

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίστας

Ερωτευμένα ζευγάρια στη Μύκονο!

Ιλον Μασκ

Με θαλαμηγό στη Δήλο

Αντώνης & Ιωάννα Σρόιτερ

Τρυφερές στιγμές στην παραλία

Νίκος Βέρτης

Βουτιές στον Ορνό

Χρήστος Βασιλόπουλος & Σάρα Κόνερ

Φωτογραφίζονται πρώτη φορά με τον γιο τους

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Δανάη Μπάρκα

Γιορτάζει μαζί μας τα πρώτα γενέθλια του ok.mag.gr

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται, τιμή βιβλίου: «Αφού αγαπιόμαστε γιατί δεν τα καταφέρνουμε;»: €0,90 και «ΜΠΛΕΚ»: €0,40)