Φουλ ερωτευμένος είναι ο Snik με τη νέα του σύντροφο Γιώτα Ιωαννίδου. Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό αλλά ζουν τον απόλυτο έρωτα. Ο γνωστός τράπερ έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή μου μετά τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Snik φαίνεται ότι έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της νεαρής καλλονής από τη Θεσσαλονίκη. Οι δυο τους είναι αχώριστοι με την Γιώτα Ιωαννίδου να τον ακολουθεί σε κάθε του live εμφάνιση ανά την Ελλάδα. Από όταν αποκαλύφθηκε η σχέση τους οι δύο τους είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί και δεν κρύβουν λεπτό τον ερωτά τους.

Η Γιώτα Ιωαννίδου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία έχει χαθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Η ίδια κάθεται πάνω του και τον φιλά τρυφερά στο μάγουλο. Τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε με τη σειρά του ο Snik στον δικό του λογαριασμό στο instagram.

Δείτε την ανάρτηση

Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει όπως φαίνεται και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο φαίνεται πως βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός αρχιτέκτονας παντρεύτηκαν το 2015 στο Los Angeles με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ήταν ένας γάμος που έγινε αθόρυβα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αποφεύγει τα επόμενα χρόνια σχετικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της, θέλοντας να κρατήσει το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και περνάει υπέροχες στιγμές.