Πόσο συχνά ξυρίζεις τα πόδια σου στη διάρκεια του καλοκαιριού; Ή μήπως στα μηνιαία σου έξοδα περιλαμβάνεται μια επίσκεψη στην αισθητικό για κερί ή χαλάουα; Καθεμιά από τις δυο λύσεις έχει τα υπέρ και τα κατά της. Όμως κατά τη γνώμη μας, χάνουν αμφότερες σε σύγκριση με την αποτρίχωση με μια μηχανή epilator, όπως η Kemei 5-σε-1 που αυτές τις μέρες διατίθεται μόλις από 27,40€ στο SHOPFLIX.gr – όπου σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα βρεις εκπτώσεις που αγγίζουν ακόμη και το 80%.

Η ίδια μηχανή για κάθε σου ανάγκη

Πέρα από την αποτρίχωση των ποδιών σου, που επιτυγχάνεται εύκολα και ανώδυνα χάρη στους κεραμικούς δίσκους με τις μικρές ραβδώσεις που πιάνουν σταθερά και αφαιρούν ακόμη και τις λεπτότερες τρίχες από το πρώτο πέρασμα, η 5-σε-1 Lady Hair Remover Shaver Epilator της Kemei, αναλαμβάνει να ικανοποιήσει κάθε σου beauty ανάγκη μέσα από μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένες κεφαλές. Και φυσικά, το ίδιο το γεγονός ότι θα σε απαλλάξει από την τριχοφυΐα για εβδομάδες ολόκληρες θα αρκούσε για να σου τη συστήσουμε ως κορυφαία επένδυση για τις διακοπές.

Η κεφαλή ξυριστικής μηχανής αναλαμβάνει τις ευαίσθητες περιοχές, στις οποίες η εφαρμογή epilator απαιτεί… αυταπάρνηση, επιτρέποντας πιο γρήγορο και ασφαλές ξύρισμα σε σχέση με ένα κοινό ξυραφάκι. Η βούρτσα καθαρισμού προσώπου σε βοηθά να απομακρύνεις τους ρύπους και να πραγματοποιήσεις ήπια απολέπιση, ενώ ο κύλινδρος μασάζ μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα για την καταπολέμηση των ρυτίδων και της χαλάρωσης.

Και το πιο καλοκαιρινό; Το σετ της Kemei διαθέτει και ειδική κεφαλή πεντικιούρ, σχεδιασμένη για να αφαιρεί το σκληρό δέρμα από τις φτέρνες. Τι άλλο να της ζητήσεις;

Αγόρασέ τη από 27,40€.