Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η ποπ σταρ, μετά την οριστική άρση της κηδεμονίας της, ζει ελεύθερη και απολαμβάνει όσα της στέρησαν τα προηγούμενα 13 χρόνια.

Ένα από αυτά ήταν και το να πηγαίνει σε μπαρ. Μέσα από ένα story της στο Instagram η τραγούδιστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι σήμερα είναι η πρώτη φορά που βγαίνει να διασκεδάσει και να πιει ένα ποτό.

Με casual ντύσιμο και γυαλιά ηλίου αποκάλυψε στους φανς της: «Αυτή είναι η πρώτη μου φορά σε μπαρ. Νιώθω λαμπερή και εκλεπτυσμένη».

Στη συνέχεια έδειξε το ποτό που ήπιε με τη φίλης της. «Τόσο χαρούμενη που μου στέρησαν τα δικαιώματα 13 χρόνια τώρα, για να έχω ένα κοκτέιλ. Είμαι τόσο ευγνώμων παιδιά», πρόσθεσε με μια δόση ειρωνείας  στην ίδια ανάρτηση.

Δείτε την παρακάτω

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, η δικαστής Brenda Penny του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες έληξε την κηδεμονία που επιβλήθηκε το 2008 στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη σύντομη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική.

Η απόφαση αυτή ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη. Tον Σεπτέμβριο το δικαστήριο είχε απομακρύνει τον πατέρα της ποπ σταρ, Τζέιμι Σπίαρς, από τον έλεγχο των οικονομικών υποθέσεών της.

Eδώ και χρόνια δεν είχε το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα που έχει κερδίσει και να μιλάει δημοσίως για τους λόγους που της είχαν αφαιρεθεί όλα αυτά τα δικαιώματα, χωρίς να έχει την άδεια αυτού που είχε ορίσει το δικαστήριο για επόπτη της.

Επίσης, ο πατέρας της είχε συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια για λογαριασμό της, της υπαγόρευε να ταξιδεύει ενώ κατέγραφε κάθε της αγορά, ακόμα και αν έπαιρνε έναν καφέ.

ΠΗΓΗ: in.gr