Ο Χρήστος Μάστορας, o frontman των Μελισσών, που φέτος θαυμάσαμε ως κριτή στο X Factor, δεν δηλώνει πια single.

O τραγουδιστής φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Σύμφωνα με τη Real Life, οι δυο τους πέρασαν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και προσπάθησαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έμειναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι, έκαναν βόλτες, κολύμπησαν στην παραλία και διασκέδασαν σε μπαρ της περιοχής με τους θαμώνες να αποκαλύπτουν ότι τους είδαν φουλ ερωτευμένους.

Η σχέση τους μετρά λίγο καιρό και γι΄αυτό τόσο ο Χρήστος Μάστορας όσο και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποφεύγουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Οι φήμες ξεκίνησαν να φουντώνουν όταν το μοντέλο δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και του Light, με τίτλο «Επιλογές».

Δείτε το βίντεο της 25χρονης

«Είμαι έτοιμη για σχέση»

Πρόσφατα το μοντέλο απάντησε μέσω instagram για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου και ξεκαθάρισε ότι είναι πλέον έτοιμη να κάνει μια νέα σχέση.

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Μάστορας από την πλευρά, μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Παπαδέλη, δήλωνε μόνος: «Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος».

ΠΗΓΗ: in.gr