Η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει το μυστικό της για να δείχνει τόσο νέα.

Σε συνέντευξή της στο «Daily Pop», το σούπερ μόντελ μίλησε για τον γάμο της με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ, και για το πώς ο μουσικός -που είναι 17 χρόνια νεότερός της- τη βοήθησε να διατηρήσει τη νεανική της λάμψη όλα αυτά τα χρόνια.

«Ρουφάω το νεανικό του αίμα. Αυτό κάνω», αστειεύτηκε. «Σαν βαμπίρ».

Σκεπτόμενη το ειδύλλιό της, η 49χρονη Κλουμ είπε, επίσης, ότι «τον σύντροφό μου τον γνωρίζω καλά. Επιτέλους, βρήκα τον έναν και μοναδικό. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι».

Αχώριστη με τον συντροφό της τα τελευταία 3 χρόνια

Η Κλουμ και ο Κάουλιτζ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Κάπρι της Ιταλίας τον Αύγουστο του 2019.

«Για πρώτη φορά, έχω έναν σύντροφο με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα. Κάποιον που μοιράζεται τα καθήκοντα που όλοι έχουμε στη ζωή μας», ανέφερε η Κλουμ.

Και πρόσθεσε: «Συνήθιζα να είμαι μόνη μου με τα πάντα. Για πρώτη φορά, μπορώ να βιώσω πώς είναι πραγματικά να έχεις έναν σύντροφο. Είναι ο πιο ευγενικός, γλυκός, στοργικός και αγαπητός άνθρωπος. Αισθάνομαι τόσο τυχερή. Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμουν τόσο ευτυχισμένη στη ζωή μου».

Η παρουσιάστρια του «Project Runway» ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Seal από το 2005 έως το 2014 και με τον διάσημο κομμωτή Ric Pipino από το 1997 έως το 2002.

ΠΗΓΗ: in.gr