Η μεγάλη ημέρα έφτασε για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ. Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλυγουντ σε λίγες ώρες θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μπορεί να έκαναν μια σεμνή γαμήλια τελετή στις 16 Ιουλίου, στο Λας Βέγκας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο όλα είναι έτοιμα για έναν γάμο υπερπαραγωγή.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί απόψε και αύριο, Κυριακή, θα γίνει ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους έχει αναλάβει η Vogue.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι, έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την πρόβα το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο, η μητέρα του Μπεν Άφλεκ έπεσε από υπερυψωμένο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Αμέσως ο ηθοποιός κάλεσε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Ο ίδιος και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν έξω από το νοσοκομείο, με τον Μπεν να ανάβει τσιγάρο εκτός του κτιρίου. Η  Daily Mail αναφέρει ότι το περιστατικό δεν εμπνέει ανησυχία.

Ποιος θα τους παντρέψει

Για την γαμήλια τελετή το ζευγάρι επιθυμούσε τον καλύτερο λειτουργό για τον γάμο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον διάσημο life coach και συγγραφέα, Τζέι Σέτι.

Ο 34χρονος πρώην μοναχός είναι ένας από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης και live guru, ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει.

Έχει ένα επιτυχημένο podcast -το «On Purpose»-, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες. Στο Instagram μετρά 11,5 εκατομμύρια ακολούθους.

Ο Τζέι Σέτι έχει καταγωγή από την Ινδία αλλά έχει μεγαλώσει στην Αγγλία. Στην αρχή ασχολήθηκε με τον επιχειρηματικό κόσμο, όμως μία συνάντηση που είχε με έναν μοναχό -τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη-, τον έκανε να δει τα πράγματα διαφορετικά.