Ένα υπέροχο καλοκαίρι περνά η Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, χαλαρώνει και γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει του χειμώνα.

Από τη στιγμή που τελείωσε η εκπομπή της, πήρε το πρώτο πλοίο με προορισμό την Άνδρο και από τότε δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Και όπως φαίνεται, δεν βιάζεται καθόλου. Παρέα με την οικογένειά της, τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, περνούν καταπληκτικά. Κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά, απολαμβάνουν τον ήλιο και μίνι αποδράσεις ενώ δεν σταματούν να διαβάζουν βιβλία, με την παρουσιάστρια να δίνει το παράδειγμα.

Η ίδια θέλησε το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) να μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, στις οποίες φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Συγκεκριμένα, πόζαρε με τις κόρες της, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα, τον σύζυγό της και τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

«Διακοπές είναι… οπουδήποτε με την οικογένεια μου, τα βιβλία μου και την θάλασσα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την παρακάτω

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, βρέθηκαν σε tour στο Ιόνιο Πέλαγος, τηρώντας την «παράδοση» που τους θέλει κάθε χρόνο τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου να επισκέπτονται κάποια νησιά.

Η παρουσιάστρια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να φοράει μαύρο μαγιό και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ βρίσκεται στο φουσκωτό.

«Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη , Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και ευχήθηκε «καλές βουτιές» στους διαδικτυακούς της φίλους.

ΠΗΓΗ: IN.GR