Είτε έχετε κοντά είτε μακριά μαλλιά σίγουρα αυτό που θέλετε είναι να είναι πάντα χτενισμένα και περιποιημένα. Αλλωστε ποια γυναίκα δεν θέλει ένα τέλειο χτένισμα χωρίς ωστόσο αυτό να προϋποθέτει επίσκεψη στο κομμωτήριο;

Σίγουρα δεν χρειάζεται να είστε γνώστης κομμωτικής για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μερικά απλά κι όμως εντυπωσιακά χτενίσματα που θα σας δώσουν λύση στις εξόδους σας. Τόσο στη δουλειά, στη βόλτα, όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σας, αν έχετε τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να είστε στην τρίχα πάντα.

Δεν θα χρειαστείτε πολλά, ένα επαγγελματικό κατά προτίμηση πιστολάκι μαλλιών, μια πρέσα, αλλά και μια ξυριστική μηχανή για όσες έχετε κοντά μαλλιά. Και φυσικά θα τα βρείτε στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr σε σούπερ προσφορά για να δημιουργήσετε τα δικά σας χτενίσματα σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας και αυτά θα σας παραδοθούν έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Τιθασεύστε τα μαλλιά σας

Το πιστολάκι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στο φορμάρισμα και το χτένισμα των μαλλιών. Δεν χρησιμοποιείται μόνο για να τα στεγνώσει, αλλά και για να τα ισιώσει ή να τους δημιουργήσει υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες.

Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι το ιδανικό πιστολάκι για τα μαλλιά σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πρώτα τον σκοπό που θέλετε να πετύχετε με το σεσουάρ σας. Για σας που θέλετε κάτι παραπάνω από ένα φορμάρισμα σίγουρα θα πρέπει να αγοράσετε ένα επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών… για τέλεια χτενίσματα.

Για παράδειγμα το πιστολάκι μαλλιών της Parlux είναι το ιδανικό επαγγελματικό σεσουάρ. Είναι απίστευτα εύχρηστο και αρκετά ελαφρύ, για να προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα, δίχως κούραση, ότι ακριβώς χρειάζεστε. Περιλαμβάνει ισχυρό μοτέρ (AC Motor) 2.400 Watt και κουμπί ψυχρού αέρα που βοηθάει στο κλείδωμα του τελικού φινιρίσματος λόγω της αλλαγής θερμοκρασίας.

Στα συν του ότι περιέχει δύο ακροφύσια, ένα πολύ στενό και ένα με μεγαλύτερο άνοιγμα. Το στενό ακροφύσιο είναι ιδανικό για να ρίχνει στοχευμένα τον αέρα, έτσι ώστε να δημιουργήσετε υπέροχα χτενίσματα και να ισιώνει τα μαλλιά χωρίς να φριζάρουν. Αντίθετα, ένα πιο φαρδύ και ανοιχτό ακροφύσιο ρίχνει σε μεγαλύτερο εύρος τον αέρα και είναι κατάλληλο για το απλό στέγνωμα των μαλλιών.

Αγοράστε το από 75€

Για κυματιστά μαλλιά

Ανάλαφρες μπούκλες ή ίσια μαλλιά; Η αλήθεια είναι πως οι πρέσες μαλλιών δημιουργούν πολλά λαμπερά χτενίσματα στα μαλλιά, καθώς εκτός από το κλασικό ίσιωμα, μπορούν να δημιουργήσουν ανάλαφρες μπούκλες και κυματισμούς στα μαλλιά.

Πρόκειται δηλαδή, για ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο, το οποίο χάρη στις πολλές δυνατότητες που διαθέτει, όχι μόνο δημιουργεί απλά και καθημερινά χτενίσματα, αλλά συγχρόνως προστατεύει και την τρίχα.

Με την πρέσα μαλλιών της Babyliss μπορείτε να έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα του επιθυμείτε.

Οι κεραμικές πλάκες της θερμαίνονται γρήγορα και ομοιόμορφα για να προσφέρουν διαρκές και τέλειο ίσιωμα κάθε φορά.

Διαθέτεις τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να επιλέξετε την κατάλληλη θερμοκρασία ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν την ξεχάσατε στην πρίζα, γιατί διαθέτει διακόπτη αυτόματης απενεργοποίησης.

Αγόρασέ την από 59€

Δημιουργήστε το δικό σας στυλ

Εάν πάλι είστε από τις γυναίκες που λατρεύουν να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους και έχετε βαρεθεί τα κλασικά μακριά μαλλιά, υιοθέτησε κάτι πιο φρέσκο. Ενα κούρεμα που να περιλαμβάνει ξύρισμα.

Εάν έχειτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό το κούρεμα, αρχικά θα πρέπει να δοκιμάσετε το ξύρισμα σε μικρή επιφάνεια και ύστερα αν σας αρέσει να κάνετε κάτι πιο έντονο, ή ίσως να ξυρίσετε τελείως την μία πλευρά.

Αυτό προϋποθέτει να έχετε και την κατάλληλη ξυριστική μηχανή, όπως η μηχανή της Braun.

Χάρη στην κεφαλή SensoFLex και τις ειδικές λεπίδες SensoFoil που διαθέτει εγγυάται ξύρισμα χωρίς τραυματισμούς και ενοχλητικές κοκκινίλες, ακόμα και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Αγόρασέ την από 99€

Υιοθετήσε ένα διαφορετικό look το οποίο θα μπορείς να το αναδεικνύεις και να το ανανεώνει όποτε θέλεις εσύ.