Λίγα πράγματα μπορούν να σε ξεκουράσουν, να σε χαλαρώσουν και να κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμψει, όσο μια μέρα στο σπα. Κι αν το κόστος λειτουργεί αποτρεπτικά για τις συχνές επισκέψεις σε κάποιο spa center, τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να φέρεις την απόλυτη εμπειρία φροντίδας στο σπίτι, μέσα σε λίγα βήματα – και με ελάχιστα προϊόντα που μπορείς να βρεις πανεύκολα στην αγορά.

Για παράδειγμα, εμείς εντοπίσαμε όλα τα απαραίτητα για κορυφαία περιποίηση και χαλάρωση στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε είδη υγείας και ομορφιάς. Έτσι, όχι μόνο βρήκαμε τα πάντα σε χαμηλή τιμή – και συχνά, σε δυνατές προσφορές – αλλά και εξασφαλίσαμε ότι θα φτάσουν στην πόρτα μας άμεσα, αφού η πλατφόρμα φημίζεται για τις έγκαιρες παραδόσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Θέλεις κι ένα ακόμη tip; Χρησιμοποίησε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και θα παραλάβεις ταυτόχρονα ολόκληρη την παραγγελία σου, για να μπορέσεις να προγραμματίσεις την πρώτη σου εμπειρία σπιτικού σπα.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι σωστές κινήσεις και προϊόντα για βαθιά περιποίηση στο σπίτι;

1) Φτιάξε ατμόσφαιρα

Είναι απλούστατο, αλλά και απολύτως απαραίτητο. Πριν ξεκινήσεις τη ρουτίνα περιποίησης, μεταμόρφωσε το σπίτι σου σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Χαμηλός φωτισμός και απαλή μουσική επιβάλλονται, ενώ ένα σπιτικό αρωματικό νεράκι (για παράδειγμα, με λίγο αγγούρι ή λεμόνι και τζίντζερ) θα εξασφαλίσει ότι ενυδατώνεσαι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ρίξε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο σε ένα diffuser ή σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό. Το άρωμά του θα κάνει τη διαφορά.

Από την πλευρά μας λατρεύουμε το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ της Apivita, που γεμίζει την ατμόσφαιρα με το γλυκό, αλλά και αναζωογονητικό του άρωμα. Θα σου φτιάξει το κέφι στο δευτερόλεπτο. Εναλλακτικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην κρέμα προσώπου σου προσθέτοντας πέντε σταγόνες και άλλες πέντε από αιθέριο έλαιο λεβάντας, για να τονώσεις την επιδερμίδα σου.

Αγόρασέ το από 6,85€.

2) Μούλιασε

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απόλαυσες ένα μεγάλης διάρκειας, ζεστό μπάνιο; Τα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν, φυσικά, και εδώ, ενώ τα άλατα μπάνιου και ένα ποιοτικό αφρόλουτρο θα αναβαθμίσουν επίσης την εμπειρία. Βγαίνοντας από τη μπανιέρα, ολοκλήρωσε με μια καλή απολέπιση που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει.

3) Βάλε τη μάσκα σου

Υπάρχει κάτι που να λέει «περιποίηση» όσο μια μάσκα προσώπου; Θεωρούμε ξεκάθαρα πως όχι, αφού ακόμη και ο χρόνος που θα χρειαστεί να περάσεις ακίνητη για να της επιτρέψεις να δράσει, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαλογισμό.

Ξεκίνα με μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό, όπως η Apivita Express Beauty με Πράσινη Άργιλο, που θα απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητας από την επιδερμίδα σου, ενώ θα συσφίξει τους πόρους και θα αποτρέψει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων. Πρόπολη και σαπωνάρια της προσφέρουν αντισηπτική δράση, ενώ ο βιολογικός χυμός αλόης, οι πρωτεΐνες σιταριού και το βιολογικό εκχύλισμα χαμομηλιού απαλύνουν την επιδερμίδα. Επιπλέον, περιέχει λάδι ηλίανθου για αναζωογόνηση, απαλότητα και λάμψη και αιθέριο έλαιο λεβάντας για ανακούφιση και ανάπλαση. Άφησέ τη να δράσει για περίπου 10 λεπτά και απομάκρυνέ τη με ένα νωπό βαμβάκι. Θα δεις την επιδερμίδα σου πιο καθαρή από ποτέ.

Αγόρασέ τη από 1,80€.

4) Δώσε στο δέρμα σου αυτό που χρειάζεται

Ο βαθύς καθαρισμός τείνει να αφήνει το δέρμα μας ελαφρώς αφυδατωμένο. Για αυτό επιβάλλεται να συνεχίσεις την περιποίησή σου είτε με μια μάσκα για βαθιά ενυδάτωση – είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε μάσκες προσώπου – είτε με τη συνηθισμένη σου ενυδατική κρέμα.

Και στις δυο περιπτώσεις, αφού εφαρμόσεις την ενυδατική ή τοποθετήσεις τη μάσκα σου, χρησιμοποίησε τις γυάλινες μπάλες για ενεργειακό μασάζ ματιών και προσώπου Ice Globes. Εκτός από την εξαιρετικά ευχάριστη αίσθησή τους, θα βοηθήσουν τα ενυδατικά συστατικά να εισχωρήσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα σου, αλλά και θα συμβάλλουν στην ανόρθωσή της. Απλώς θυμήσου να κάνεις μασάζ με ανοδική φορά, για να τις βοηθήσεις να καταπολεμήσουν τη βαρύτητα. Φτάνοντας στην περιοχή των ματιών, κάνε απαλές κινήσεις ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και με κατεύθυνση προς τα έξω.

Αγόρασέ τα από 11,89€.

Αντίστοιχα, την κατάλληλη θρέψη θα χρειαστεί και το σώμα σου. Εφάρμοσε μια πλούσια ενυδατική κρέμα ή  λάδι και έπειτα χρησιμοποίησε μια ποιοτική συσκευή μασάζ, όπως το Fittop Massage Gun Super Hit Lite, ένα επαγγελματικού επιπέδου πιστόλι κρουστικού μασάζ, για να ανακουφιστείς από πόνους και πιασίματα και να ολοκληρώσεις τη φροντίδα του εαυτού σου με τον καλύτερο τρόπο. Χάρη στην προηγμένη του τεχνολογία (διαθέτει πολλές πατέντες και βραβεία σχεδίασης) και τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα σου προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ στο σπίτι για πολλά χρόνια ακόμη. Το μόνο που απαιτεί από εσένα, είναι να διαλέξεις μια από τις πέντε ταχύτητες λειτουργίας και να το ακουμπήσεις στην περιοχή που θέλεις να περιποιηθείς.

Αγόρασέ το από 215€.