Η ακτινοβολία που φαίνεται ότι πηγάζει «μέσα» από την επιδερμίδα δεν είναι μία νέα μεγάλη τάση στο μακιγιάζ αλλά μία τεχνική που φωτίζει την όψη μας και αφαιρεί χρόνια από το πρόσωπό μας. Για να καταφέρουμε να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας φυσική λάμψη, που θα διαρκέσει όλη μέρα, αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω μυστικά:

Χείλη για.. φίλημα

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, προετοιμάζουμε τα χείλη με ένα lip scrub που θα απομακρύνει το ξεφλούδισμα, τα νεκρά κύτταρα και θα κάνει την επιφάνειά τους λεία.

Skin Prep

Σειρά έχει η προετοιμασία της επιδερμίδας. Η σωστή ενυδάτωση αποτελούν την απαραίτητη βάση για το εφέ που θέλουμε να πετύχουμε. Επιπλέον κάνουμε μία φορά την εβδομάδα απολέπιση προκειμένου να αποκτήσει ομοιόμορφη, λεία υφή, η οποία θα αντανακλά το φως.

Επιλέγουμε το κατάλληλο μέικ απ

Επιλέγουμε μία λεπτόρρευστη σύνθεση μέικ απ για μέτρια ή ελαφριά κάλυψη που εξαφανίζει τις ατέλειες, χωρίς να “βαραίνει” την επιδερμίδα.

Προσέχουμε τα φρύδια μας

Ακόμα και τα έντονα φρύδια, χρειάζονται γέμισμα των κενών με το κατάλληλο προϊόν, είτε μολύβι, είτε σκιά, είτε brow gel. Επιλέγουμε 1-2 τόνους πιο ανοιχτό προϊόν σε σχέση με τα φυσικά μας.

Απλό μακιγιάζ στα μάτια

Δίνουμε έμφαση στη φυσική τους όψη. Απλώνουμε στη βάση του κινητού βλέφαρου μία μπεζ nude σκιά και προσθέτουμε στις βλεφαρίδες μία μαύρη μάσκαρα.

Δεν ξεχνάμε το highlighter

Είναι η τελική πινελιά που θα εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο αποφεύγουμε την υπερβολική ποσότητα. Επιλέγουμε ένα κρεμώδες προϊόν, που θα ενσωματωθεί στην εντέλεια στην επιδερμίδα και θα ενισχύσει τη λάμψη σε στρατηγικά σημεία του προσώπου, στο άνω μέρος των ζυγωματικών, στο κόκαλο της μύτης και το κέντρο του άνω χείλους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς να κάνετε βήμα-βήμα το απλό αλλά ιδιαίτερο μακιγιάζ που χαρίζει στην επιδερμίδα σας φυσική λάμψη.