Ενώ υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων αποτρίχωσης, μέσα από την εμπειρία σας σίγουρα έχετε διαπιστώσει ότι ορισμένες είναι καλύτερες από άλλες. Η αποτρίχωση με τσιμπιδάκι, κερί ή με ξυραφάκι μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένατε. Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, οι αποτριχωτικές μηχανές για τις ευαίσθητες περιοχές μπορεί να είναι η μέθοδος που αναζητάτε.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για αποτριχωτικές μηχανές για ευαίσθητες περιοχές

Αυτός ο τύπος ηλεκτρικής συσκευής έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί τις τρίχες απευθείας από τις ρίζες. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μοντέλα για στεγνή αποτρίχωση, όπου οι αποτριχωτικές μηχανές χρησιμοποιούνται χωρίς νερό, αλλά και για υγρή, με τις αποτριχωτικές συσκευές να παρέχουν την ευκολία αποτρίχωσης ενώ απολαμβάνετε το μπάνιο ή ντους σας.

Μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε αποτριχωτικές μηχανές για ευαίσθητες περιοχές, θα βρείτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, σε συμφέρουσα τιμή ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Κι αν δεν διαθέτετε τώρα το απαραίτητο ποσό, με τον νέο τρόπο πληρωμής SHOPFLIX PAY 4 της πλατφόρμας, μπορείτε να το εξοφλήσετε σε 4 ισόποσες πληρωμές ξεκινώντας με την πρώτη πληρωμή από σήμερα.

Για να σας βοηθήσουμε, καταγράψαμε όσα πρέπει να έχετε κατά νου για να κάνετε την καλύτερη επιλογή και σας προτείνουμε τρία μοντέλα που θα σας απαλλάξουν από την επίμονη τριχοφυΐα.

Τι να σκεφτείτε πριν την επιλογή

Οι αποτριχωτικές συσκευές έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Πριν την αγορά σας, είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε σε ποιο σημείο του σώματος θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες από μεγάλες περιοχές όπως τα πόδια και τα χέρια σας, οι περισσότερες συσκευές αποτρίχωσης είναι κατάλληλες.

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τρίχες από τις μασχάλες, τη γραμμή του μπικίνι ή το πρόσωπό σας, επιλέξτε μια συσκευή αποτρίχωσης με εξαρτήματα για ευαίσθητες περιοχές. Αυτά τα εξαρτήματα κάνουν την κεφαλή της μηχανής μικρότερη, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε τρίχες από μια μικρή περιοχή. Μια άλλη επιλογή είναι μια ξεχωριστή συσκευή αποτρίχωσης προσώπου, ή μπικίνι.

Σετ Αποτρίχωσης Braun Silk Epil 9

Ιδανική επιλογή για ολόκληρο το σώμα, το μπικίνι αλλά και το πρόσωπο είναι το Σετ Αποτρίχωσης Braun Silk Epil 9. Εκτός από τις περιστρεφόμενες κεφαλές, διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία Micro Grip για την αφαίρεση ακόμα περισσότερων τριχών και τον καινοτόμο αισθητήρα SensoSmart που σας καθοδηγεί στην αποτρίχωση.

Με το σύστημα Wet & Dry, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε εκτός αλλά και εντός ντους ενώ το Smartlight φωτίζει την περιοχή που αποτριχώνετε. Περιλαμβάνει επιπλέον αξεσουάρ αποτρίχωσης και βούρτσα καθαρισμού προσώπου.

Αγοράστε το εδώ

Αποτριχωτική Μηχανή 9-961V Epilator

Με την Αποτριχωτική Μηχανή 9-961V Epilator απολαμβάνετε εύκολη αποτρίχωση 2 ταχυτήτων σε μπικίνι, πρόσωπο και σώμα με 40% πιο πλατιά κεφαλή και σύστημα Micro Grip 40 λεπίδων. Το σύστημα Wet&Dry επιτρέπει άνετη χρήση στο ντους αλλά και εύκολο καθαρισμό σε τρεχούμενο νερό.

Διαθέτει επιπλέον κεφαλές για απολέπιση, καθαρισμό , μασάζ, ξύρισμα και βαθύ καθαρισμό για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης από την κορυφή έως τα νύχια.

Αγοράστε την εδώ

Σετ Αποτρίχωσης Braun Silk Epil 9 9010/3D Epilator 

Η αποτριχωτική μηχανή Braun Silk-epil 9 Flex SES9010/3D διαθέτει νέα, ανανεωμένη και πλήρως ευέλικτη κεφαλή για απίστευτα λεία επιδερμίδα. Με νέο σχεδιασμό και αντιολισθητική λαβή προσφέρει άνετη αποτρίχωση εντός και εκτός ντους, αφαιρώντας τις τρίχες ακόμα και στις  πιο δυσπρόσιτες περιοχές του σώματος.

Διαθέτει έξτρα βούρτσα βαθιάς απολέπισης, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και δίνει στο δέρμα φρέσκια, νεανική όψη που ακτινοβολεί.

Στα περιεχόμενα της θα βρείτε την αποτριχωτική μηχανή Silk-épil 9 Flex, ξυριστική μηχανή, εξάρτημα τέλειας επαφής με το δέρμα, προσώπου, περιποίησης, βούρτσα βαθιάς απολέπισης, βουρτσάκι καθαρισμού, τροφοδοτικό ρεύματος και τσαντάκι μεταφοράς για να την έχετε πάντα μαζί σας.

Αγοράστε το εδώ