Με μια της μόνο ανάρτηση στα social media επηρεάζει τις  τάσεις στη μόδα, το skincare και το μακιγιάζ, και διαμορφώνει την ποπ κουλτούρα της σύγχρονης εποχής. Μιλάμε φυσικά για την Hailey Bieber, η οποία διαθέτει μία υπέροχη, λαμπερή επιδερμίδα, που πολλές προσπαθούν να αντιγράψουν με το μακιγιάζ. Ωστόσο εκείνη μας αποκαλύπτει το top μυστικό της skincare ρουτίνας της.

Μultimasking

Η δημοφιλής 25χρονη celebrity και influencer δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο skincare. Και όπως βλέπουμε στα video που ανεβάζει στα social media, η συστηματική περιποίηση της αποδίδει καρπούς, εφόσον διαθέτει μία από τις ομορφότερες  και λαμπερές επιδερμίδες του σταρ σίστεμ. Μία από τις συνήθειές της είναι το multimasking,  δηλαδή η ταυτόχρονη εφαρμογή διαφορετικών μασκών σε κάθε ζώνη του προσώπου, ώστε να αντιμετωπίζει στοχευμένα κάθε ατέλεια. Π.χ. eye patches και υφασμάτινη μάσκα λάμψης στο υπόλοιπο πρόσωπο. Δείτε εδώ πώς θα το κάνετε κι εσείς.

Εκτός όμως από την Bieber σημειώσαμε και μερικά άλλα tips ομορφιάς τους από άλλες millennial celebrities τα οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε κι εμείς ανεξάρτητα από το ηλικιακό μας γκρουπ.

Gigi Hadid

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


Λιπ μπαλμ μετά την ενυδατική κρέμα

Στο video που είδαμε στο Διαδίκτυο για λογαριασμό διάσημου περιοδικού μόδας, το 27χρονο top model αποκάλυψε ότι το λιπ μπαλμ είναι το πρώτο βήμα της skincare ρουτίνας της μετά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση προσώπου. Ετσι υπάρχει αρκετός χρόνος προκειμένου να απορροφηθεί και να δράσει, πριν απλώσει το κραγιόν.

Kendall Jenner

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Περίγραμμα των χειλιών με δυο μολύβια διαφορετικής απόχρωσης

Μήπως δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα το ιδανικό nude μολύβι που ταιριάζει στα χρώματά μας; Το ίδιο και το 26χρονο διάσημο μοντέλο. Γι’ αυτό κάνει layering με δυο μολύβια, ένα πιο σκουρόχρωμο και ένα πιο ανοιχτόχρωμο. Με αυτό το τρικ, τα χείλη γίνονται πιο σαρκώδη και το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο.

Selena Gomez

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Εφαρμογή του ρουζ στο πιο ψηλό σημείο των μάγουλων

Πιθανότατα να έχουμε ακουστά αυτή την συμβουλή, όμως ποιον σκοπό εξυπηρετεί;  Η 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός που απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά «Only murders in the building», εφαρμόζει πιστά αυτήν την κίνηση που της έμαθε μία μακιγιέζ, γιατί έτσι δείχνει πιο μακρύ  το στρογγυλεμένο σχήμα του προσώπου της. Αν ωστόσο επιθυμούμε περισσότερη φρεσκάδα και ροδαλή όψη υγείας, απλώνουμε το ρουζ στο κέντρο των μάγουλων.

Alexa Chung

View this post on Instagram

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)


Μια οδοντόβουρτσα είναι το ιδανικό εργαλείο για τα φρύδια

Τα πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα διάσημα χαρακτηριστικά της 38χρονης Βρετανίδας fashion icon. Όπως αναφέρει η ίδια, όταν έχασε το ειδικό βουρτσάκι χρησιμοποίησε μία οδοντόβουρτσα για να τα τιθασεύσει. Ακούγεται τόσο απλό που ενδεχομένως να το έχουμε σκεφτεί κι εμείς.

Τι κάνουμε: Ψεκάζουμε μία παλιά οδοντόβουρτσα με λακ και χτενίζουμε τα τόξα με φορά προς τα πάνω, ώστε να ανορθώσουμε το σχήμα τους.