Μεγάλωσαν στην Εποχή του Ιντερνετ, παίζουν τα social media στα δάχτυλα ενώ οι ακόλουθοί τους αθροιστικά αγγίζουν το 1 δισεκατομμύριο. Μιλάμε για τις παρακάτω 8 millennial celebrities, οι οποίες δεν διστάζουν να μας αποκαλύψουν τα μικρά μυστικά ομορφιάς που έχουν μάθει από επαγγελματίες beauty και make up experts, τα οποία εφαρμόζουν καθημερινά. (Σημείωση: Είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζαμε αλλά έχουν αποτέλεσμα.)

H σταρ: Gigi Hadid

To tip: Απλώνουμε λιπ μπαλμ μετά την ενυδάτωση του προσώπου

Στο video που είδαμε στο Διαδίκτυο για λογαριασμό διάσημου περιοδικού μόδας, το 27χρονο top model αποκάλυψε ότι το λιπ μπαλμ είναι το πρώτο βήμα της skincare ρουτίνας της μετά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση προσώπου. Ετσι υπάρχει αρκετός χρόνος προκειμένου να απορροφηθεί και να δράσει, πριν απλώσει το κραγιόν της.

H σταρ: Kendall Jenner

To tip: Κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών με δύο μολύβια διαφορετικής απόχρωσης

Μήπως δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα το ιδανικό nude μολύβι που ταιριάζει στα χρώματά μας; Το ίδιο και το 26χρονο διάσημο μοντέλο. Γι’ αυτό κάνει layering με δύο μολύβια, ένα πιο σκουρόχρωμο και ένα πιο ανοιχτόχρωμο. Με αυτό το τρικ, τα χείλη γίνονται πιο σαρκώδη και το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο.

H σταρ: Selena Gomez

To tip: Τοποθετούμε το ρουζ στο πιο ψηλό σημείο των μάγουλων

Πιθανότατα να έχουμε ακουστά αυτή τη συμβουλή, όμως ποιον σκοπό εξυπηρετεί; Η 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός που τώρα απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά «Only murders in the building», εφαρμόζει πιστά αυτή την κίνηση που της έμαθε μία μακιγέζ, γιατί έτσι δείχνει πιο μακρύ το στρογγυλεμένο σχήμα του προσώπου της. Αν ωστόσο επιθυμούμε περισσότερη φρεσκάδα και ροδαλή όψη υγείας, απλώνουμε το ρουζ στο κέντρο των μάγουλων.

H σταρ: Hailey Bieber

To tip: Ζήτω το multimasking

Η 25χρονη celebrity και influencer δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο skincare, και όπως βλέπουμε στα video που ανεβάζει, η συστηματική περιποίηση της αποδίδει καρπούς, εφόσον διαθέτει μία από τις ομορφότερες και φωτεινότερες επιδερμίδες του σταρ σύστεμ. Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι το multimasking, δηλαδή η ταυτόχρονη εφαρμογή διαφορετικών μασκών σε κάθε ζώνη του προσώπου, ώστε να αντιμετωπίζει στοχευμένα κάθε ατέλεια. Π.χ. συνδυάζει eye patches και υφασμάτινη μάσκα λάμψης στο υπόλοιπο πρόσωπο.

H σταρ: Alexa Demie

Το tip: Βάζουμε κονσίλερ στα βλέφαρα αντί για primer

H 31χρονη ηθοποιός φημίζεται για το έντονο, σαγηνευτικό βλέμμα της, το οποίο αποσπά κάθε φορά εκατοντάδες χιλιάδες likes στα social media. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι τοποθετεί στα βλέφαρα κονσίλερ αντί για primer. Ετσι δημιουργεί μια ουδέτερη βάση που αναδεικνύει οποιαδήποτε απόχρωση σκιάς και ταυτόχρονα παρατείνει τη διάρκειά τους.

H σταρ: Shay Mitchell

Το tip: Βρέχουμε το beauty blender όταν κάνουμε «baking»

Μπορεί η τεχνική «baking» να μην είναι από τις αγαπημένες μας, καθώς θεωρούμε ότι το φυσικό λουκ είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Παρ’ όλα αυτά, αν επιθυμείτε ένα επαγγελματικό λουκ μακιγιάζ, ακολουθήστε τη συμβουλή της 35χρονης καναδής ηθοποιού: Βρέξτε το σφουγγαράκι και έπειτα ταμπονάρετε την πούδρα στο πρόσωπό σας. Ετσι ενσωματώνεται καλύτερα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει έξτρα φωτεινή όψη.

H σταρ: Rihanna

Το tip: Τοποθετούμε μπρόνζερ στην πτυχή του κινητού βλεφάρου

Οταν μιλάει για μακιγιάζ η ποπ σταρ και ιδιοκτήτρια της μάρκας Fenty, εκατομμύρια οπαδοί ακούνε με προσοχή. Ετσι μέσω των social media, η 34χρονη καλλονή από τα Barbados που πρόσφατα έγινε μητέρα, αποκάλυψε ότι για το ιδανικό καλοκαιρινό μονοχρωματικό look, απλώνει μπρόνζερ σε μήλα, μέτωπο, πιγούνι καθώς και στην πτυχή του κινητού βλεφάρου. Ετσι τους χαρίζει βάθος και κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα.

H σταρ: Alexa Chung

To tip: Μια οδοντόβουρτσα είναι το ιδανικό εργαλείο για τα φρύδια

Τα πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα διάσημα χαρακτηριστικά της 38χρονης βρετανίδας fashion icon. Οπως αναφέρει η ίδια, όταν έχασε το ειδικό βουρτσάκι σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει αντ’ αυτού μία οδοντόβουρτσα. Ακούγεται τόσο απλό που ενδεχομένως να το έχουμε σκεφτεί κι εμείς. Τι κάνουμε: Ψεκάζουμε μία παλιά οδοντόβουρτσα με λακ και χτενίζουμε τα τόξα με φορά προς τα πάνω, ώστε να ανορθώσουμε το σχήμα τους.